TEST DRIVE HONDA 2019 DAN PELUANG MENANGI KERETA SEMPENA 900K MILESTONE

Assalamualaikum

Kali nak cerita pasal pengalaman join
#HondaBloggersTestDrivePNG2019. Satu pengalaman baru untuk aku to be frank. Selalunya dapat jemputan untuk review makanan ja kan. Kali ni something different pulak. Kali ni berpeluang untuk test drive kereta Honda pujaan ramai umat manusia di Mal…

Sakit pinggang... Slip disc atau lower back muscle spasm?

Credit to Spineuniverse.com
Dah banyak hari aku duk sakit pinggang. Paling kritikal sebab hari Rabu hari tu pi KL balik hari sebab ziarah sedara laki aku mninggal dekat KL. Yala, sebab duduk dalam kereta ja dah berapa jam. Lepas tu pulak ada duk duduk kat lantai. Posturr badan pulak tak betui. Bil…

Movie Review : Isn't it Romantic?

Dah lama duk cari nak tengok cerita ni. Sekali baru perasan dah ada kt Netflix. So apa lagi. Marilah kita menontonnnnn.

Cerita ni biasa lah dalam genre romantic comedy. Best jugak. Not bad. Lawak2 Pastu ada musical skit kan. Sesuai la dengan aku yang suka tengok cerita santai2 ja ni. Dah 3 series n…

Resipi : Spaghetti rice cooker Mudah

Haaa Disebabkan this few days duk sakit pinggang. Sat rasa macam nak patah pinggang.. Sat rasa macam nak putuih pinggang.. Sat rasa macam sengai2 ubi pinggang ni.. Aiyayai.. So kena la banyak2 bawak bed rest ya.

Tapi dah nama pun ada anak2 kan. Si kakak pulak cuti sebab jerebu. Sat2 mama kakak lapa…