Tips simpan duit Dan berjimat

Tajukkkkk.. Takleh belahhh kannnn. Macam tak sesuai kannnn nak bagi tips bab2 kewangan ni. But Alhamdulillah as I grow older day by day... Aku boleh la bezakan mana yang kehendak mana yang keperluan. Haaa giteww.



Aku ni bukan lah kategori menyimpan sangat tapi memang aku ada satu habit kumpul duit …

Product Review : Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Lately ni asyik cerita pasal muvies la pasal makan la. Asyik yang tu ja kan.. Untuk kali ni meh la kita update pasal produk pulak. Produk yang aku maksudkan adalah Kiehl's Actually this is my first Kiehl's.

Yang jadi Tertarik nak try sebab masa bulan posa hari tu Muka aku breakout teruk gil…

Food Review : Alfresco G Trattoria

OK lah.. Kali ni nak cerita sikit pasal satu kedai yang menghidangkan makanan dari Barat iaitu Alfresco G Trattoria yang terletak di Gurney Paragon.

Sebenarnya ni pun kes terpengaruh tengok makanan yang junior aku Si Fatin upload. Time tu aku tengok dia punya squid ink risotto tu nampak sempoi deng…

Food Review : Bakso Sedap di Ayam Jingkrak Mbax Ardilla

Assalamualaikum hampa semua
Seperti yang diwar-warkan di dalam Fb aku sebelum ni...
Aku dah pi makan bakso dekat satu kedai ni dekat area Bukit Jambul ni... Nama kedai dia Ayam Jingkrak Mbax Ardilla. Nama bagi aku agak tak boleh belahhh di situuuu.. Jingkrak jingkawaleiiii....

Ni gara-gara terpenga…

Movie Review : Aladdin 2019

Assalamualaikum

Hampa dah tengok ka cerita Aladdin uolls?



Hai rasa bulan ni banyak nak cerita pasai muvie yang duk tengok ja lah. Baik dekat cinema, Netflix or Fox Muvies ka. Rasa mcm tak tau nak update apa. So cerita pi lah pasal muvie pun ok apa. Dari duk biaq blog ni bersawang kan.

Untuk pengeta…

JJCM Hatyai : Hotel New Season Square Review

Assalamualaikum hampa semua.

Sedaq tak sedaq dah hari ke berapa dah Syawal kan... Puasa hari tu pun rasa mcm sat ja. Sedaq2 dah 10 mlam terakhir. Sat ja rasa kan.

Raya pun as usual la kan. Preparation pun biasa2 ja. Tahun ni tak la meriah sangat and beria sangat. Kuih raya pun balik buat kt Jitra j…