Ramadan Buffet Review :G Hotel Gurney & G Hotel Kelawai

Salam Seperti yang sedia maklum, xlama ja lagi kita semua akan mula start berpuasa. Bagi yang nak shopping di Gurney Plaza mahupun Gurney Paragon Sempena nak beli persiapan untuk raya. Mai sini aku nak suggest kat hampa untuk try Buffet Ramadan dekat G Hotel Gurney atau G Hotel Kelawai. 

Antara sebab psaipa aku suggest hampa makan tang sini sebab dua-dua hotel ni duk sebelah ja and tengah-tengah antara Gurney Plaza dengan Gurney Paragon and lepas tu food spread depa pun tak kurang jugak hebat dia. And yang paling penting ada BUY 2 FREE 1. So tang sini hampa boleh jimat kannnn. 

Antara sebab lain hampa kena bukak posa kat sini sebab besa ya bila time nak bukak posa kalau dekat Gurney Plaza tu Ya Rabbi punya merenyut la orang berpusu2 serang kedai makan... Baik Cina pun time tu jugak la depa pun nak makan. So hampa takyah nak berebut2.. Hampa pi ja makan tang niii... 

Apapun aku nak ajak hampa semua usha dulu food spread yang ada dekat G Hotel ni OK. Kalau tengok time bulan posa ni kompem2 minitik-nitik tap2 ayaq lioq tu aku minyak maap naaa
















Ramadhan Buffet Dinner
G Hotel Gurney
G Hotel Kelawai

Tarikh
6 Mei 2019 - 4 Jun 2019
6.30 - 10.30pm



And bagi hampa yang rasa nak stay dekat G Hotel Gurney atau G Hotel Kelawai.. Good news for you...ada special for hampa semua. Ya lah.. Dah shopping semua tak larat nak drive balik ka macam aku ni yang duk Juru ni mak2 pulak lepas kena Buffet tersadai ja.. Boleh la duduk semalam dekat sini ka kan... 


And for those yang nak berbuka be ramai-ramai dengan colleague ka hampa boleh la tempah awai2.. Minimum adalah 30 pax and Gurney Hotel ada jugak buat Ramadan Meeting packages... So kalau hampa berminat boleh la hubungi:



Taste Cafe @G Hotel Gurney Penang
168A Persiaran Gurney
10250 Penang
Tel: +604-2380000

Spoon @G Hotel Kelawai
2 Persiaran Maktab
10250 Penang
Tel: +604- 219000


Laman sesawang
www.ghotel.com.my

Instagram
ghotelpenang




0 Comments