Make over Work Space

7:35 PM

Hai hampa..kali ni nak cerita pasal make over work space kami kat dalam bilik tidoq kami ni.

Dulu ada computer kat atas meja ni. Tapu disebabkan monitor tu dah rosak. Maka bye2 la kan. 

Otw nak siapkan...time ni progress dah 80%. Hahahh

Dah siap. Kita guna notebook je lah nak blogging lepas ni. Eleh masa ada pc pun guna fon ja senang. Ni update blog pun guna fon. Kadang2 ja koya guna  notebook. Hahahha

Lepas ni nak letak more indoor plant here.

A lil bit obsessed with flamingos.

Onz tak onz?

Semoga lebih bersemangat lepas ni.

Positve vibes please. 

Untuk orang macam aku yang suka deco-deco ni. Memang biasa akan suka tukar-tukar sana sini. Memang laki aku pun da paham benae dah pe'el bini dia ni. Ada-ada ja akalnya...


You Might Also Like

23 comments

  1. cantik make over dia..warna pink ja nampak..i like

    ReplyDelete
  2. cantiknyaa...nampak meriah..kite punye work space share ngan incek hubby.. so nak deko2 tu xde mood lagi...tggu semangat tu sampai..hahah

    ReplyDelete
  3. bila make over mmg akan buat suasana lebih ceria..tp tula kdg2 certain org cpt bosan...so jp2 make over ..slamat berblogging guna notebook dh make over baru ni sure lg bersemangat update blog hehe

    ReplyDelete
  4. cantiknyaaaaa! bilik sha dah takleh nak tambah pape hahaha

    ReplyDelete
  5. Syiok nya ada work station. Boleh deko deko. Kak nina tak de pun,
    semua pun pakai hp jer. Huhuu...
    Lawa laaa alas bulu bulu tu... Beli kat mana?

    ReplyDelete
  6. Sometimes kita perluperlukan positive vibes utk memudahkan otak kita berjalan mencari idea kan..kalau masih x ubahsuai itu yg buat otak kita jammed x leh nak bekerja..nampaknya akak kena kbah jugak la bilik akak

    ReplyDelete
  7. Cantiknya workspace awak. Nk buat kerja pon bertambah2 semangat kalau ad tmpt cantik mcm ni. Bulu2 tu mahal. Harap ada juga org nk deco tmpt workspace kite yang dull ni.hehehe

    ReplyDelete
  8. Cun , nak kena buat work station gak tapi kdg lenguh duk atas kerusi end up menaip atas katil haha , tapi cantik , terapi gituh

    ReplyDelete
  9. cantikla kak. teringin jugak nak buat workspace macam ni tapi buat masa ni kena simpan dulu impian tu sebab menyewa rumah orang. Tunggu dah ada rumah sendiri nanti nak deco deco jugakla macam akak. baru idea datang mencurah-curah hihi

    ReplyDelete
  10. Kalau sis dapat work space cam ni..memang tak berganjak le dibuatnya..seronok je nak wat keja. Cantik dan kreatif sungguh Alia ni..terbaik

    ReplyDelete
  11. saya pon kalau dah ada rumah sendiri, nak sediakan satu biulik khas utk kerja blog sahaja. barulah x serabut. cantik dn kreatif sungguh hiasan yg akak buat !

    ReplyDelete
  12. Amboii, banyaknya barang dekat workspace dia. Emi takleh nak ada workspace sangat kat bilik tido, sebab bilik tido tak luas.

    ReplyDelete
  13. Bestnya ada corner lot sendiri.. hehehe.. bilik AM sempit xleh nak ada corner lot sendiri.. kalu AM kat situ la AM tido.. kat situ juga la AM blogging.. hehehe.. limited space

    ReplyDelete
  14. Alia full time blogger ke? SR teringin jugak nak ada deco cmni tapi SR mnyewa berdua. Jadi macam susah sikit nak deco bilik. hehe. Nanti dah khwin boleh la deco. hee

    ReplyDelete
  15. Kita suka ada work space macam ni. Rasa tenteram giler, ada benda2 cantiknkat sekeliling kawasan kerja. Hopefully one day kita blh ada work space personal mcm ni

    ReplyDelete
  16. aida xde work space lagi, alia.
    kat rumah ni everywhere can lah :)
    umah baru nanti, in shaa Allah. akan ada.

    ReplyDelete
  17. Bestnya ada ruang sendiri. Kita teringin nak ada ruang sendiri mcm ni. Tapi biasa la. Kang anak pulak kerjakan. Sudahnya tak rupa apa. Stress je.

    ReplyDelete
  18. work space after make over looks really nice and fantastic.. more great job coming up... earn more money.. hahah~

    ReplyDelete
  19. Comelnya work station awak. Lagi bersemangat lah nak berblog lepas ni. Tgk ni terus rasa nak ada works station juga.

    ReplyDelete
  20. wahhhh cosy nya nmpak. nk buat kerja pun selasa :D

    ReplyDelete
  21. Cantik dan menarik. Pink and flamingo berpisah tiada. Nampak la positive vibe dan lebih semangat buat kerja skrang kan?

    ReplyDelete
  22. Wah...cantik,kak pun nti nk deco-deco workplace kak pulak

    ReplyDelete