Shopping Barang Rumah Di Tesco Online

Hahahhaha...tajukkkkkk....Orang lain dah berzaman shopping barang rumah dengan tesco online kau baru nak terjebak...hahahah actually baru discover kawasan rumah aku dicover..sebelum ni duk search tak jumpa pun. Sekali last week duk godek-godek eh jumpa pulak..sekali mana ntah dia letak kawasan ruma…

Another Phase In Life

Well...it's 1.25am when I start to write this post. What I'm goin to write here..i mean in this post is about how sometimes time change people.Rasa macam lawak jugak nak tulis pasal menda ni but hell yeah...i'm gonna jot down this to my blog. Well my blog is part of my life so why bothe…

Travelog Perth ( Western Australia) : Our home in Busselton

Wah our home in Busselton gituuu haaa. Kau hado? Ok lah hari tu ada cerita pasal third day dekat Western Australia tu kan, so kali ni nak cerita pulak pasal rumah yang kami stay ni. Untuk pengetahuan korang rumah ni aku book thru Agoda.com . At first nak stay dekat hotel / resort tapi macam mahal s…

Makan-makan Di Adam's Kitchen

Haiiii...minggu ni baloq gila lah nak up entry pastu berimpian nak adsense kaching kaching kannnn tapi kau pemalas! Lepas tu entry yang Travelog Perth tahun ni stil duk ada dekat draft. Baru half way karang lepad tu ada hati nak kaching kachingggg sangattt oiiii.Lepas tu bila nak up entry ni rasa m…

Makan-makan di PappaRich, Egate Penang

Sabtu yang lepas macam biasa kalau hasben aku tak kerja kami akan keluar spent time sama-sama. Awal-awal lagi dah cakap nak makan PappaRich sebab nak makan char ho fun daging dia yang sedap gilos tu. Harharhar. Gulp telan ayaq lioq ingat balik. Adudu.
Biasa kalau dekat Penang ni PappaRich ada kat d…