Kravve.co, ur handmade condiments one stop centre!

11:32 AM

Bila jadi mak-mak ni selalu kadang-kadang tu kelam kabut. Bukan senang nak keep everything in order tau. Sumpah bukan senang. Kadang-kadang diri sendiri lupa nak makan. Tau-tau dah pedih perut. 😣😣😣

Sebagai seorang mak-mak yang on the go dan masih menitik beratkan kandungan nutrisi apa yang IN kat dalam badan ni, memamg aku harus peka la kan dengan apa yang nak dihidangkan dekat ahli keluarga kan.

Dan biasanya bila cakap on the go ja mesti akan pikir segala processed food macam fruit or jem spread, ready made chicken stock and etc kan. Yes yang tu semua la jatuh kategori memudahkan mak-mak macam aku ni. Pagi-pagi malas nak masak, amik ja jem sapu dekat roti.  Tengah hari nak masak sayur ke apa ka taruk ready made chicken stock, xda maknanya nak bersusah payah nak buat chicken stock from scratch. Tak cukup rajin lagi noks. 😋😋😋

Tapi KRAVVE.CO  menawarkan beraneka jenis produk handmade dari berjenis-jenis butter, jem, serbuk stok ayam dan bermacam-macam lagi. Kiranya one stop handmade produk gitu la.



Yang paling menarik perhatian aku adalah dehydrated unsalted chicken stock ( powder form) dari Kravve.co ni sebabnya diperbuat dari 3 bahan sahaja; dada ayam kampung, Australian carrot & celery. Yes!!! Maksudnya selamat du consume oleh Cik Aishah Arissa kita. Yahuuuuu! At least ada la rasa n food variety skit kan untuk Si Aishah tu.

Rasa Dehydrated Unsalted Chicken Stock Powder ni suprisingly sama ja dengan yang dibuat kat kilang-kilang besar tu. Serius hampa, kami buh dalam nasi goreng kami pun sedap oi!


Buat nasi goreng bubug chicken stock ni memang sedap 😘😘😘


Kalau hampa pi usha kat Kravve.co lagi hampa tak ketahuan punca rasa semua nak beliiiiii... semua nampak tempting sedap helokkk kalau masuk dalam tekak....haishhh kalau lah banyiak angka kosong kosong kosong kosong kosong sudah pasti ku borong semuanyaaaa....siap request partnership lagi (Ehhhh matiklah klau founder baca ni) . But seriously, memang all items kat Kravve.co ni tempting. Dah pulak tu tak pakai preservatives yang berbahaya tau dak.


Strawberry jem dia...perghhhhhh


Hazelnut choc spread dia
Kemurungan aku tengok time-time lapaq ni😣😣😣


Salted  Vanilla peanut butter dia..
😂😂😂


Kemurungan weh..kemurungan.
Esok nak kena rembat buh dalam cart and bayar siap-siap. Nanti sampai kat doorstep boleh makan terus!!



Jom hampa sapa nak usha-usha and tengok produk-produl handmade kat Kravve.co boleh la ke :

Wesite : Kravve.co 

And kepada hampa yang nak shopping dekat Kravve.co jangan lupa seru nama aku 3x In Sha Allah hampa boleh dapat discount. Hahah. Ok tipu!

Nak discount RM5 OFF


Apply this CODE at discount coupon

AliaFarhanSaid

Jangan lupa LIKE :

Website : www.kravve.co
Instagram : www.instagram.com/kravve.co
Email : hello@kravve.co


Dan untuk pengetahuan hampa semua, lani tengah promo, hampa beli total RM50 akan waive POSTAGE! Untung kan...
So mari-mari kita shopping Kravve.co.
Support local handmade products !

You Might Also Like

2 comments