DIY botol minyak

7:34 AM

Hi korang.

Quick update ya almaklumlah lani dah menyotong jadi mak anak dua ni.
Macam kena pinjam tangan sotong ja ni.

Ni pun sempat DIY masa Si Aishah tu lena.


Bottle minyak yang dah tak digunakan.


  Beli kat MR DIY ja. Rasa ya dalam RM7.90 kot kalau tak silap.


Terus nampak lain macam kan. Nampak mewah dengan warna gold ni.


Taraaaa. See lawa dak? Lepas ni tak payah nak beli dah vase2 apa bagai buat je  cenggini. Terus nampak da bomb.


Projek DIY paling senang abad ini.

Korang kalau rajin boleh la buat ni jugak nanti.




You Might Also Like

10 comments

  1. aah mmg npk mahal vase tu
    lg satu kalau dh tgn tu ada bakat..apa2 pun jadi cantik kan hihi
    cantik balkoni alia..bila nak wat makan2 kt situ team PBU hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vase diy jek. Tahun ni kalau dan boleh la buat open haus.tpi tak muat kot balkoni tu..kecik nauu

      Delete
  2. Salam perkenalan... blogwalking dan done follow blog nie. :)

    ReplyDelete
  3. lama x datang sini....well done alia.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak..sebab singgah mai ke blog alia...
      Tangan akak diy lagi da bomb haa

      Delete
  4. cantik2.. tak sangka tu botol minyak

    ReplyDelete