Merdeka

6:54 AM

Hari ni dah start makan apa yang nak makan. Almaklumlah time pantang makan kenalah makan makanan berpantang kan. Tadi mula-mula ajak mama aku pi makan kat Secret Recipe ja last-last terlepas ke Aman Central.

Destinasi pilihan tak lain tak bukan Black Canyon la. Macam biasa pilihan tetap yang sama kalau ke Black Canyon tu. Tapi rasa dia tak se best yang kat Gurney Plaza.


Tak kick sebab depa tak buh thai basils macam selalunya.


Ni order kat si kakak. Makannya sikit ja last-last tapau bawak balik mama yang makan sambung kat rumah.


Mushroom ni pun terpaling favourite kalau pi Black Canyon ni. Licin weiii.


Ni maktok punya. Kueytiaw ladna seafood. Sedap not bad.

Total damage semua RM87.

Oklah, sekali sekala belanja mama makan kan. 




SPECIAL UNTUK KORANG.

Rosetyara beauty tengah buat promotion untuk trial set dia.


Untuk trial set ni akan dapat 4 barang dari 5 barang kat atas. Foundation ada 3 color. Korang boleh pilih 2 color ya. Yang lain tu CC cream dan radiance powder. 


Harga sebenar keempat-empat barang ni RM103 tak termasuk postage ya. Sekarang ni...

CUMA RM93 SAHAJA!!!!

Untuk trial 5g ni ya. Boleh tahan 3 ke 4 bulan.

Korang yang berminat boleh cepat-cepat wassap aku ye

0133363775



Rugi tak grab korang.

Nisa Kay pun suka uolls dengan Rosetyara ni.

Muah ciked.

Meh-meh cepat beli.

Calit calit jelita.



You Might Also Like

1 comments

  1. memang sedap makan kt black canyon gurney.. nina punya tak habis2 lg k.lia

    ReplyDelete