Sapa tak suka freegift kan?

3:49 AM

2 kali discharge dari wad bersalim HSB...2 kali jugak dapat freegift dari hospital.
Kumpul-kumpul tu banyak la jugak kan.


Banyak tak?


Nak beli drypers touch ni memang tak la sebab mahal kan. Tapi bila tengok dapat voucher RM10 tu best la jugak kan.


Yang ni boleh la buat pakai masa keluar2 ke travel ka.

Sukanya bila dapat freegift banyak-banyak cenggini.

Diapers tu kira-kira balik ada la dekat 20pcs dapat. Dapat la jimat diapers yang beli kan bila dapat freegift macam ni kan.

Alhamdulillah.

You Might Also Like

4 comments

  1. Alhamdulillah.. Rezeki Allah beri untuk baby.. :D

    Alia.. Jaga kesihatan ya. Jaga pantang juga :p

    ReplyDelete
  2. wow..amboiii sakannn na syok dpt freegift

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...mak nya yg seronok.
      Rezeki baby dpt freegift byk2 gini

      Delete