Sapa makan kfc macam ni?

8:57 PM

Baru-baru ni menggelupur malam2 lapaq sangat, sebab petang tu makan awai sangat untuk dinner dalam kul 6.30ptg mcm tu da makan.

Bila kol husband nak suruh dia belikan makanan, dia kata dia atas jambtan dah. Dia tanya kepsi boleh ke? Perut dah lapaq wei. Memang ON sangat la kan. Bukan apa, kesian ke baby dalam perut (alasan lagi). Muahahhaha.

Suruh dia beli yang 2 ketul ja. Sebab memang tak pernah pun aku beli set 3 ketul tu habis. Memang taklah. Tapi nak yang kepsi baru yang cheese apa ntah tu.


Check dalam microwave ada lagi nasik. Apa lagi bedal ngan nasik la. Huuu sedapnya! Nikmat tau...sekali-sekala wat perangai kampung dot com dot my ni. Sudahnya, ayam yang seketul lagi memang tak abih. So aku sruh ja laki aku abiskan. Ehh tapi sedaplah dia pnya cheese n onion tu. And coleslaw kepsi memang fav kita! 

Tapi paling benci sekali kalau beli kepsi dapat bahagia dada, memang sebu habis masa nak habiskan tu. Sebab tu la awai2 lagi aku request thight ngn drumstick ja. No dada2. Hahhahaha.

Korang ada tak perangai kampung dot com dot my macam aku ni?

You Might Also Like

18 comments

  1. kfc ni kalau mkn panas2 best
    yg ada cheese tu belum torai lg
    tgu mak jem banjer hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh2 kepsi autocity...
      I blanjer yg set 2 ketul tu...
      Meh2

      Delete
  2. makan jugak. dulu ada my friend cakap I pelik makan kepsi dengan nasik. tapi rupanya ramai jugak macam ni. hehehe

    I suka peha kalau ratah. kalau nak makan dengan nasik i memang nak isi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee...nikmat tau..dulu masa blajar kalau dgn budak rumah beli yg bucket tu dpt dada tu..kompem tak terusik...kompem gak nanti diorg sruh kita wat nasik goreng guna isi dada kepsi ni

      Delete
  3. izzat suka makan dengan nasi macam tu.. apapun tak pernah cuba kfc yang baru tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try la kak eyda...sedap yg cheese tu...
      Tapi ayam kepsi memang sedap sgt2 kot...kita suka yg original

      Delete
  4. Pernah juga mkn ngn nasi tp nasi goreng..KFC mlm tak habis tggl seketui..esok mkn ngn nasi goreng sedap gak..Akak pon sama suka tight & drumstick ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...kalau mkn dada tu seksa lahai nak habiskan seketul...sesak dada nk abihkan

      Delete
  5. MD pon baru lepas try yg onion cheese ni baru2 ni.. Memang sedap cheese dia.. Ada rasa pedas2 sikit kan? Makan ngan nasik pon selalu gak.. Kihkih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan..sedap sgt kannnn...
      Suka betul kita

      Delete
  6. Lia... Sama gn reen. Kite geng..hahaaa reen mmg cerewet bab order ayam fast food ni. Waktu order, reen akan wajib ckp nk tight atau peha. Hehehe kalau dpt yg bkn dua jenis ni, reen akan suh hubby habiskan. Hahahhaa sbb tu hubby makin bam bam ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xleh nk telan kalau ayam bhgian dada...kalau kt rumah ni...beli ayam sekor utk masak tu kalau bhgian dada tu mesti simpan utk jadi umpan dalam nasi goreng ke sayur ke

      Delete
    2. Hahahahaa sbb xsedap. Pastu dagingnya keras. Xmcm tight.. Peha.. Nyumm. Reen pula akan potong kecik2 mcm style masak tomyam. Xdela trasa sgt.. Xpun untuk bubur..

      Haaaa bubur nasi mmg ayamnya reen akan potong dadu.. Tapi sekecil yang boleh. Kah kah kah kah. :D

      Delete
    3. Hihi..tau xpaa...
      Tp klau nk diet elok mkn breast chicken..
      Tp tu la...erkkkk

      Delete
  7. asben akk mkn dengan ns gak hehe. Mummy suka ratas ayam gitu je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...sekali sekala makan ngn nasik best jugak...kejap skit perut org kedah kata

      Delete
  8. hahaha kak lia dok tayang pulak.. memang ada makan mcm tu kalau tapau

    ReplyDelete