Fame Lip Matte Cream dari Fame Cosmetics

11:18 PM

Hai hampa semua...

Ada yang mencari-cari lip matte yang bermutu tapi harga tak keringkan poket?

Hee, meh sini kami nak kenalkan Fame Lip Matte dari Fame Cosmetics. Dengan 7 warna yang memukau dan warna untuk LIMITED EDITION, pasti hampa semua jadi tak tentu arah nak pilih yang mana satu.

 Paling best, selain kaler dia cun2. Texture dia yang creamy pada awal2 tu tak mengeringkan bibir kita. After apply a few seconds, this lip cream will matte by itself. Macam self matte gitu haaa.


Which one ur fav?



Kami suka semua nyaaaa










Cuma RM29 per piece korang boleh beli macam2 warna pulak tu. tak ke best?????





For Limited Edition (Glam& Topaz)
 both mai satu set RM70 saja.

Berita baik untuk hampa. Buy 6 pcs, FREE POSTAGE ya.
Boleh pakat2 share ngan member and kumpul2 order. boleh pakat2 sep kat postage kan.



It's me wearing Candy code. Dan2 berasa sweet sangat hari tu. Ehhhh. korang taknak cun melecun jugak ke?

Cepat2 pi terjah kat Makeupglam_makeupjunkie ya.

Atau terus whatsapp 0133363775 kalau korang berminat dengan Fame Lip matte ni.


You Might Also Like

15 comments

  1. Lawa colors dia . selalu jugak tgo org paaki fame lip matte ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab harga dia pun consider affordable n murah gak ni..
      Kaler pun lawa2

      Delete
  2. fame lip ni fav lpi officemate Unni.. nmpk comel je bibir pakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg kaler2 dia lawa2 sgt...
      Tu yg kdg2 tak tau nk pkai warna mana 1

      Delete
  3. salam..

    kite ade 4 dari kesemua kaler tu..mmg best sbb x keringkan bibir..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.kan....
      Best sgt2 kan..
      Kita pun suka..
      Xmcm sstgh lip matte tu..
      Keringkan bibir sgt2.
      Yg ni ok ja

      Delete
  4. singgah dan follow

    http://belogsjm.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. lawa2nye kaler die..sy pun dh terjebak ngan lipstik matte ni..hihi

    ReplyDelete
  6. Nude tu nampak cantik bila model tu pakai

    ReplyDelete
  7. nti nak beli seketul dua la hehe
    mmg dah lama tingin lipstik fame ni

    ReplyDelete
  8. Reen guna matte dari Silky Girl.. Heh :D

    ReplyDelete