Product Review : From Althea.kr 1st anniversary birthday gift Part I

12:10 AM

Hai kali ni nak cerita psal lipstick and make up remover (eyes&lips) yang dapat sebelum ni masa Althea 1st birthday gift tu. Boleh tengok sini untuk baca entry psal Althea 1st birthday gift tu.

1. POPO Lipstick

So untuk lipstick kali ni saja pick something yang nampak macam nude tak nude gitu kan.

Cantik kan kaler ni. Nampak sweet2 ja.

Nampak mcm orange tone bila swatch kan kt tangan. 


Haaa... actually macam2 warna ada. Tapi aku try dulu 1 sebab nak tau best ke tak texture dia. Keringkan bibir ke tak? Jawapan dia tak. Dia pnya effect pun mcm glossy n shimmering skit. Tak matte tapi ok la warna tu tahan lama jugak.

Harga:
RM27


2. It's My Eye n lip make up remover.

Untuk eye n lip make up remover dari jenama It's My from Korea ni pun sangat bagus. 
                            
Ada 2 layer, oil n watery based liquid. So before guna kena goncang-goncang untuk mix kan dia to form emulsion form.



Ni guna lipstcik, eye liner n eye shadow utk swatch kat tangan.



Taraaaa. Sekali lap ja da keluar. Memang best betul.

Harga:
RM10


Will i buy this two products in future?
Well2...of course la. Cheap stuff at good quality must be purchase in future!

Btw, thank you Althea.kr for sponsering this beauty stuff💕💕💕




You Might Also Like

5 comments

  1. nude lipstick tu memang cantik.. kenan tengok

    ReplyDelete
  2. cantik kaler gincu tu
    kaler nude2 ni mmg kegilaan k.el haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nude mmg cun..
      Tp alia xbrp sgt sbb kdg2 muka nmpk pucat sgt

      Delete