Mulut puaka

10:22 PM


Pernah jumpa org bermulu puaka kat sekeliling kita??? Ramai??
Alaa biasa la tu. Memang ramai pun kan. 

Aku dulu selalu ja ada mulut2 puaka cakap...
Eeeiii ko ni gemok laaa.....
Aku ni memang jenis toyaa jaaa...
Haah aku gemok...so what? At least i'm fat-bulous... Lalalalala.
Ya macam tu lah aku. Sebab aku malas nak layan yang set2 mulut longkang and puaka ni.

Kalau yang cakap aku tu jenis hensem taraf aaron aziz ka adi putra hadap la jugak aku kan. Ni da la kategori laki pendek kemetot berkerak bagai ada hati nak kata aku gemok! Cisss... tapi aku kutuk dalam hati ja lah. Aku takut nanti aku kufur nikmat pulak sebab memang aku gemok tapi aku tau aku tetap Fat-bulous dan DIVA gitew. 

Korang-korang yang bermulut puaka aka longkang tu. Mulut tu memang jenis takda insurans ke macam mana? Kang kalau kutuk balik kang sama ja aku ngn hang... so biar ja lah org2 mcm ni terus perasan hensem dan lawa ja lah sepanjang hidup dia. 

Agak-agak tak dak cermin bagi tau la aku, boleh aku sponser kan cermin gituuu haaa. Ingat, bersyukur la dengan apa yang Allah kurniakan kat kita. Jangan la riak dan takbur pulak bila da jadi lawa skit ke hensem skit ka. Baru skit ja Allah test dah menggelupur best sangat. Agaknya baru nak kenal dunia kot. 

Penat la hakak nak flip hair n shawl akak ni haaaa.

You Might Also Like

0 comments