Cara lipat cadar yang betul

5:45 AM

Haaa...
Kali ni nak kasik tips yang dapat dari en google macam mana nak lipat cadar dengan betul dan kemas!

Yalah, selama ni lipat ja asal boleh kan. Lepas ni da dapat step lipat cara yang betul boleh la apply kan. Lagipun nampak kemas la skit untuk storage kan.

So amacam?boleh follow tak agak2? Malam ni ingat nak sruh en suami tukar cadar la kat dalam bilik.

Bila rajin tukar-tukar cadar ni mood pun boleh improve tau. Sebab tu kami laki bini suka shopping cadar kt Jusco lagi-lagi time offer la tapinya. Time tu kadang-kadang boleh dapat up to 70%+10% utk J card members lagi. Mau tak gila tengok cadar lawa2.

Apapun lepas ni boleh la sorting lawa-lawa cadar tu bila dah lipat cadar dengan betul kan.

Gambar hiasan. Bila la bilik nak cantik macam ni haaa....

Verangan dulu. Nanti dapat baby kena tambah side bed lagi sebelah pulak. Katil king ni cukup untuk Kak Nena tdoq melentang buat jambatan ja kat mama n papa dia. Baby kena tdoq kat side bed la ya.


You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. Hahah...tmbah org baru kena beli tambhan lagi

      Delete
  2. lepas ni baby pun tida atas katil gak hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby kena tdoq atas side bed ekin...xmuat dah...kena beli katil baby tambahan kt tepi

      Delete