#AltheaTurns1 celebration

9:37 PM

Wewit..
Kaki shopping online especially barang-barang make up mesti tau kewujudan Althea ni.
Kalau hampa nak tau Althea ni macam portal online untuk make up dari Korea. Memang kalau nak bajet KPop...harus shopping kt Althea tau.

Untuk pengetahuan hampa semua, hari ni genap setahun usia Althea. HEPPY BIRTHDAY ALTHEA!!!kita share birthday month la Althea!

Bestnya banyak hadiah wei.


Heppy Birthday Althea!
Seronok pulak selfie dengan goodies2 and props dari Althea ni. Comel sangat-sangat!

Because one selfie is never enough!
Hahahahahha....evil laugh!

Tenkiu Althea for this lovely beauty goodies! Rasa macam dapat hadiah birthday pulak from Althea, ye lah birthday sama bulan kan. Ehh terbalik pulak ya. Janji Althea memang best sebab bagi beauty goodies yang best gila ni.

Nanti kita unboxing semua beauty goodies ni n review one by one, ok?

Masa dapat-dapat parcel pink ni dah alahai sweet nya lahai. Tu belum bukak lagi haaa. (Awat dalam gambaq nampak macam rona merah pulak dah)
Bila da bukak tu lagi la melting habis. Fuhhhh sweet sangat.

Perghhh hampa...rugi la kalau tak pi grab ni. Jom2 jadi yang bertuah tu. Takmau ka limited goodies bag tu???



Sempena #AltheaTurns1, Althea Korea bagi seprais untuk hampa tau, dengan pembelian mana-mana produk dalam Althea Korea hari ini pada tarikh 20 Julai 2016 ni hampa layak dapat limited edition birthday box, join contest dan mana tahu dapat free goodies...while stocks last tau(1500 orang terawai sahaja tau)...sapa cepat dia dapat ya! Jom kita pakat p usha ramai and purchase yang mana berkenan tau....


Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016
*Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
-For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.

*Free Goodies for first 1,500 shoppers
-Full size beauty products. While stocks last.

*Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
Rebate will be credited into your account.

#AltheaTurns1 Instagram Contest
- Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea!
- Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
- Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.

So jangan tunggu lama-lama tau, nanti lama2 habih laaaa goodies tu. Jom click Althea untuk nyopping!

Once again...HEPPY BIRTHDAY ALTHEA!!!

You Might Also Like

7 comments

  1. birthday surprise giveaway ever

    ReplyDelete
  2. Can't wait for the unboxing post! curious nak tahu apa yang awak beli. Hehe.

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
  3. Hye Alia, this is Mira from Althea. We would like to thank you for you for joining in our Althea Birthday Party. Hope you had fun :)

    ReplyDelete