Sales Body Shop yang gila-gila.

2:34 AM



Fuhhh up to 70% bhai.

And aku pun da lama gila kot tak shopping apa-apa kat Body Shop. Ya lah lagi-lagi sejak pandai wat homemade soap sendiri ni. Tapi sekali sekala kena la mencari inspirasi dari label-label besar kan.

Gila tak gila jugak la kan bila masuk situ. Gila terpikat betul dengan scrub vitamin c dia. Tapi oh mak kau RM109 ke RM129. Tunggu la dulu aku cari idea n resipi dulu nak wat scrub vitamin C aku dulu.


Lama oi tak beli body shop. Zaman student rajin la dulu beli. Pastu tua2 ni angah ada la gak belikan masa dia p UK hari tu.


Bila Body Shop wat sales gila macam ni, harus lah teruja kan. Aku memang pentegar body butter tu. Beli yang kecik senang nak travel. 1 tu ingat nak wat GA kat readers. Next month la kot kan wat GA kat korang kan. Sempena bulan Ramadhan yang bakal menjelma.

Total damaged =RM109.50.
Worth every single cents i spent.

***sambil-sambil tu mencari inspirasi untuk Kathy's Homemade Soap jugak. Pasni p kat sana nun boleh p serbu Lush cosmetics pulak. Nak ceduk2 idea jugek.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

4 comments

  1. mampu tengok je
    patut lah mak jem kemain gorgeous..semua branded2 belaka hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli time offer je.
      Time tak offer jgn harap

      Delete