Product review : Colgate Optic White penyelesaian untuk gigi kuning.

2:22 AM

Sebenarnya kan malu tau dak dulu2 nak senyum luas-luas bila selfie ka apa ka sebab gigi kuning. Faktor usia dan mungkin sebab tea adfict kot noh.
Nak POLISH kasik putih kat dentist memang rasa tak mampu la kot kan. Sebab tau memang rawatan tu mahal gila. Scaling da mahal, takkan ko nak expect polish gigi ni murah nokkk???

So cerita dia macam gini, memang gigi aku tu agak kuning la, malu ngat aih make up lawa2 (lawa ker). Senyum2 gigi kuning!!! Cisss spoil kan.

So disebabkan tu la , aku nekad nak try jugak Colgate Optic White yang iklan pajura kembaq i tu. Ehhhh #matilamaknak !!!


Nak la gigi tu senyum nampak putih bersih ja kan.

Tu la akibatnya selalu sangat minum teh o...teh o ais...teh ais..teh tarik une!

Tertarik dengan iklan sama sebab ada pajura kan. Pandai betoi iklan ni kan. Buh orang lawa!!!

Katanya dipercayai akan 1 shade whiter after one week pakai.

Betul ker???
Boleh caya ka gimik macam ni????
Seriuss kang kalau mnipu aku nak jadi Bella no 2 pegi wat report Colgate menipu ( gemok dan comel dah sama dah)


Gambar aku make up sebelum-sebelum ni semua muka takmau tunjuk gigi. Konon muka nak ketat, sebenarnya malu gigi tu kuning. Muahahahha.


Ni kesan lepas sebulan aku pakai. Lupa nak tangkap gambar gigi aku yang kekuningan dulu tu. Sebenarnya aku malu bila tangkap gigi nampak gigi kuning. Sungguh huduh rupanya.


Memang terbukti berkesan memutihkan gigi aku. Abaikan muka aku yang tak bermake up tu. Janji gigi da tak kuning sangat dah.


Ehhh aku macam suka pulak lepas ni tangkap gambar dengan gigi tak kuning dah ni lepas ni.

Sebab Colgate Optic White ni jugak la aku jadi rajin gosok gigi aku jadi 4x sehari. Paling busuk pun 3x sehari.

Terima kasih encik suami tolong belikan Colgate ni. Esok2 jangan kompius pulaj bini hang ka pajura ni.


Ehhhh

Oklah.

Tu jer nak cerita pasal Colgate Optic White yang super best ni. Sapa yang ada masalah yang sama boleh la cuba. Berbaloi rasanya untuk korang cuba.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

8 comments

  1. ooo macam tu ka cerita nya
    pas ni kena senyum npk gigi lah sokmo
    dah leh jd duta colgate dah ni hihi

    ReplyDelete
  2. ooo patutler gigi putih melepakkkss..nak terai jugak laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berkesan kak murni...
      Serius berbaloi dengan harga dia

      Delete
  3. Kena try gak ni gigi pun kuning loni dulu2 putih

    ReplyDelete
  4. wah betul ke boleh putih? ni yg rasa nak try jugak. yelah kekadang kita minum teh/kopi tu pun efek kat kaler gigi jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. try2 jgan tak try..dengan saya menjadi la

      Delete