Food review: Italiannese, Gurney Paragon

8:12 AM

Last week, on 8th May treat my husband for his advance birthday.
Celebrate 3 orang kitaorang ja.

Nak celebrate on 9th tu Isnin pulak tu, kompem2 husband busy like a bee. So it's okay, kita celebrate la awal sikit kan. No harm rite. What matter is the thought ye dak?

Nak ajak TGIF, macam da selalu pulak. Ehh jom Italiannese lah. Lagipun tak pernah try situ. So apa salahnya kita try kat situ pulak kan.


Biar lah si kakak dengan si papa pilih menunya.


Paling best sebab KIDS EAT FOR FREE. Yahooo!


Antara menu for kids yang free tu.


Budak ni tak reti-reti nak duduk kat bawah.


Dapat dis for FREE jugak.
Starter la kot kononnya.


Husband order ceaser salad. Bapak large potion.


Ni pulak kakak Anena punya. Sedap. Not bad


Ni aku punya. Sedap carbonara dia tu. Tapiii bapakkkk banyakkk gilaaa. Siap bagi pengepit lagi haa.


Ni husband order. Meatball bolongnese. Bapak besar meatball dia. Tu amik potion paling kecik. Tu pun termonyeh2 nak abiskan. Rasa? Ok sedap. Taste the way bolongnese should taste like.

Aku punya???lagi la. Memang xdak size yang aku pnya dish yang aku order tu. Bila order sampai tu terus tengok hang aku. Last2 memang kena tapau la sebab memang tak larat gila kot nak abih. Nak nak carbonara, muntah nak abihkan kot.


Kebetulan time kitaorang makan tu tak ramai orang lagi. So rasa relax la skit kan.


Okla overall dalam dia. Tak rasa crowded ka apa ka bila ramai orang pun. Ada side kat luar open air gitu. Tapi as usual la mesti nak cari air cond kan.

Total damaged?
RM115

okla not bad harga dia. Kalau TGIF memang tak lari rm150+ kot.

Hidangan pun banyak. Kalau makan ramai-ramai lagi berbaloi kot. Kalau tak jenuh la pitam nak tapau.

Rating:
4/5

Will come again??
Yes. Nak cuba pizza dia pulak next time.

Apapun i enjoyed the food. In Sha Allah akan repeat in future.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

6 comments

  1. nape x jemput kitorang...sampai hatimu..hehehe..ape2 pon hepi belated bday buat shubend alia

    ReplyDelete
  2. Boleh...tp ni review tak berbayar...
    Kena bayar sendirik...
    Hahahhaa
    Larikkk

    ReplyDelete
  3. kat mana ni alia
    best kalo restoran yg sediakan menu free for kids..mak2 mmg suka haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kat Paragon kak el...
      Sama mcm TGIF...kalau kids eat for free

      Delete
  4. Untungnya ada free makanan untuk kakak-nanak

    ReplyDelete
  5. puas hati dapat makan big portion. boleh share share

    ReplyDelete