Food Review : The best kari semilang

6:07 AM

Hai hampa.
Lama kan tak buat food review.
Haihh rindu pulak.
Entry Koh Lipe duk berhutang lagi dan lagi.
Haihhh laaa.

Ok la kali ni quick review nak cerita pasal kari ikan sembilangbyang sedap giler ni. Dari preknen ke Adriana lagi suka makan kari ikan sembilang dia. Fuhhh.

Kalau nak tau kedai makan ni terletak tak jauh pun dari rumah kami. Memang area2 Juru jugak. Tapi yang ni ke dalam sikit, nak pi ke area Kampung Juru. Tapi belum lagi sampai kt Kuala Juru / Sungai Sembilang. Dekat2 ja dengan Masjid Lama Kampung Juru, lepas skit ja masjid tu belah kanan hampa, hampa akan jumpa kedai makan ni belah kiri hampa.


As usual...memang akan amik part ekor punya.


Selain dari kari semilang ada gak lauk pauk yg lain. Tapi aku tak hingat pun nak tangkap gambar sebab dah berkeroncong sangat-sangat perut ni.

Apapun kari semilang dia memang terbaiklah. Makan pulak ngan sambal belacan dia...perghhh memang terangkat bhai.

Okla tu ja nak cerita.

Babai

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

3 comments