Bawak anak tengok Angry Bird The Movie

10:24 AM

Khamis yang lepas husband balik kerja awai, kebetulan dia tengok kerja dia belah Nibong Tebal, so awal la dia balik. So considering Adriana asyik tengok ja iklan Angry Bird, papa nak tengok Angry Bird.

i have no idea macam mana la dia boleh minat dengan jartub ni since dia bukan pernah main or terjebak ka dengan GAME ANGRY BIRD ka kan...
tapi layan ja lah. Dah dia mintak kan, lagipun kesian pulak kadang-kadang tu bila dia asyik tunjuk cerita kartun apa-apa tapi kami wat BO LAYAN ja kan...

Mula-mula serius la aku boring la jugak..mcm wut d....
sebab aku ni bukan suka pun main-main game ni...
angry bird aku main 3 minit ja pastu aku tutup. HAHAHAHAH
punya la bosan main game!

tapi layan ja lah kan...
bila lama2 layan tu. ehhh macam best la pulak kan....

kelakau pun ada gak dengan tiga-tiga ekor bird ni.
Adriana pun bukan main lagi suka.

Benci betul aku dengan babi ni...hek hek ja rasaaa

lagi-lagi King of THE SWINE ni. benci and annoying!!!!

Tapi seriously comel la kartun ni, lawak pun ada gak. Comel j atengok anak-anak burung ni. Rasa mcm nak pegang-pegang n belai-belai ja.
Si Adriana pun bukan main lagi suka, siap nyanyi and nari-nari lagi. Nasib la kan. Tapi memang parents yang bawak anak-anak ni semua enjoy kot. Parents enjoy, anak-anak pun enjoy gak.

Kepada yang tak menonton lagi tu, boleh la bawak anak-anak hampa p tengok kan. Cerita pun cute-cute and lawak-lawak ja. Budak-budak umq Adriana pun paham cerita ni.

Lepas ni boleh la bawak kakak Adriana layan muvioe lagi sebelum adik dia keluaq kan. Klau baby da keluar susah la mama nak tengok wayang kat cinema lagi. Huhuhu.


You Might Also Like

4 comments

  1. ala.. bestnya... nak gi tengok tapi xde sapa nak tengok sesama.. hahaha

    ReplyDelete
  2. betoi best dah layan minggu lepas dengan anak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...
      mula2 tu xpaham pun...
      lama2 syiok...
      almaklumah..bukan jenis main2 game ni...
      so agak kelaut skit la awal2 tu

      Delete