Dwi Dara Collagen Complex Review

12:37 AM

Dah masuk 2016 weiiiii
which means umoq mak jem dah nak cecah 31 tahun dis year weeiiiiii
tua wei rasanya.

Bila umoq da meningkat ni, benda yang kita paling rasa tua bila kita tengok kulit kita. Yalah biasanya kulit yang akan nampak dulu. Dengan sagging nya, garis2 halusnya pastu rona kulit pun kadang tak sekata. Adussssss benci tengok kulit kalau jadi macam tu. Sebab tu la pentingnya pengambilan collagen. Untuk sustain kulit kita supaya muda dan anjal gituuuu haaaa.

Biasanya collagen sekarang ni mai dalam bentuk powder form kan, which kadang2 tu rasa macam MALAS nya lahai nak bancuh bagai kan!!! Sapa PEMALAS macam mak jem angkat tangan kaih.....TAPI DWI DARA COLLAGEN COMPLEX ni punya la best sebab dia dalam liquid form. Hampa koyak sachet tu hampa teruih boleh minum!

Ni lah dia produk DWI DARA COLLAGE COMPLEX tu. Dalam satu kotak ni ada 20 sachet tau.

Ni haa... dalam bentuk sachet ni. KOYAK DAN MINUM. Takyah susah nak shake2 and bancuh bagai. Sesuai untuk orang PEMALAS TAPI NAK CANTIK macam makjem yang sentiasa nak JELITA.

Feeling2 retis sangat minum dan sedut collagen ni tepi pool bagai tau. Kalau hampa nak tau rasa collagen ni pun sedap ada rasa kurma skit. Mak jem memang suka la pendek kata!

Yang paling bestnya bila da dalam bentuk Sachet gini kan, hampa boleh la bawak p travel ke sana sini. Tak payah bancuh pulak tu. biasanya mak jam akan amik collagen ni pagi-pagi masa perut kosong sebelum breakfast. P Krabi hari tu pun senang ja, koyak dan telan collagen. Kalau nak kena bancuh2 ni memang ke laut la jawabnya!

Ni la antara bahan2 dalam DWI DARA COLLAGEN COMPLEX ni. No wonder la sedap nyah! Yang paling penting ibu mengadung dan ibu menyusu pun boleh amalkan tau DWI DARA COLLAGEN COMPLEX ni. Kalau lelaki nak bajet jadi macam AARON AZIZ pun boleh la try amalkan DWI DARA COLLAGEN COMPLEX ni haa. Takdak masalah pun.

Antara khasiat lain DWI DARA COLLAGEN COMPLEX. Boleh gak diambil sebagai supplement or makanan tambahan untuk badan kita. Benda baik tak salah nak amalkan, ye dak!

Ni kesan berterusan kalau kita amalkan DWI DARA COLLAGEN COMPLEX ni. Kulit pun boleh cerah dan flawless wei. Bila kulit flawless ni nak make up pun tak susah2 sangat.

Ni selepas 5 hari amalkan DWI DARA COLLAGEN COMPLEX ni. Oklah, jerawat pun malu2 nak tumbuh n kalau yg da tumbuh pun cepat2 ja kecut. Pastu bila nak make up pun light make up da cukup dah. Tak payah nak guna concealer bagai dah. Yang penting kan kulit jadi kurang berminyak , kulit makjem ni combination skin. oily kat T zone dan kering kat pipi. So bila kulit combination ni make up susah nak stay long hampa tau dak. Tapi sejak amalkan DWI DARA COLLAGEN ni kan foundation tepek sikit ja pun dah ok boleh tahan dah. Muka pun dah kurang berminyak tapi dia rasa moist2 gitu. Suka la mak jem bila tak payah nak tepek foundation tebai2 nak oiiiii.

SO kalau hampa berminat nak beli DWI DARA COLLAGEN COMPLEX ni hampa boleh la follow laman-laman sosial yang tertera kat bawah. Pendek kata SELAMAT MENCUBA na...

Instagram: @dwidaraauthorized

Hashtag: #dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex

Facebook: facebook.com/dwidaraauthorized

Hotline: 018-219 5350



****** this is sponsored review. Review ni diberikan setelah mak jem sendiri mencuba produk ini*****

You Might Also Like

8 comments

  1. wow mak jem bertambah gebu gebas laa lps ni..yang ni yang buat mokcik jeles ni..sat nak pekena collagen shaklee sat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa...
      Gebu nk lawan Dato Vida la pasni
      Kahkah

      Delete
  2. wahhh dh pakai eh.. makin gebu kulit tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah duk habiskan ni nina
      So far ok la ngn akak

      Delete
  3. Wow.. mak jem makin ohsem dan cun...
    lepas nie mesti segak macam kajol..
    Akak suka minum DwiDara nie.. rasa bertenaga je..

    ReplyDelete
  4. wahhhh mak jem... mahal tak nak p usha gak la nant... hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xsure ekin harga dia berapa...
      Tp ok kot...
      Kesan tu leh nampak la

      Delete