Review Tepung Kek Ajaib

11:55 AM

Ada tak kat sini yang suka nak baking tapi mempunyai tahap kemalasan melampau2 mcm aku ni? Malas nak sukat, malas nak p beli itu beli ini?

Dah korang takyah nak risau2 dah. Dengan tepung kek ajaib ni...korang cuma perlu tambah 2 bijik teloq sahaja tau. Aku handwisk ja. Sebab tahap malas nak keluaqkan hand mixer bagai. Nampak tak malas aku level berapa? Dengan sabun homemade punya order aku nak kena kejan, memang tepung kek ajaib ni memang power la.

Haaa ni lah dia tepung kek ajaib tu. Yang ni untuk chocolate moist tau.
Ajaib gila cuma letak 2 bijik teloq sahaja.

Aku as usual lagi sekali pemalas, kukus saja. Untuk sesiapa yang kukus cuma 35minit. Dan untuk yang guna oven, panaskan oven pada suhu 150c selama 10 minit, then baru bake cake ni selama 50 minit ( tapi apa pun depends dengan oven korang jugak...sebab tu la mak jem prefer lagi kukus...lebih moist pun 1 hal)

Amcam?terlioq dak????
Suruh Adriana buat pun dia pejam mata ja buat ni...hihi

Tudiennnnn...ni fav Adriana ni.. sat2 mama nak kek...mama nak kek...mentang2 la da sihat kan...layan ja lahhhhh...


Untuk pembelian, boleh contact 0174597615

Terima kasih kepada BME Enterprise http://www.bungamalam.com

You Might Also Like

20 comments

  1. Adriana buat ? huiyyoo ~ nak jugak rasa air tangan Adriana... heh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adriana buat kecoh boleh wat masa ni...
      Hahahhaah

      Delete
  2. Mudah kan guna tepung ajaib ni..memang ajaib..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg ajaib sgt2 haaaa...
      Handwisk ja utk org2 M mcm ai ni

      Delete
  3. amboi cekelat dia melimpah ruah..mesti makan sampai menjilat pingan tuuu

    ReplyDelete
  4. I yg M tu... hahaha... Suka sgt tpung ni

    ReplyDelete
  5. ada yang guna senduk pun ada tau.. yang tu lagi laa.. apapun tepung nih memang ajaib laa.. bebudak pun boleh buat..

    ReplyDelete
  6. suka sangat kalau yang dah siap campur ni.tinggal letak telur je

    ReplyDelete
  7. betul2 senang..kejap je dh masak kan
    sedap pun sedap

    ReplyDelete
  8. Wah.. Wah.. Ohsem sangat nie..
    Mudah dan cepat..

    ReplyDelete
  9. campur semua dan tunggu je siap.. boleh makan da =D

    ReplyDelete
  10. ekin pun dah jatuh cinta tepung ni memudahkan keje ekin hihihi

    ReplyDelete
  11. Assalam alia,
    haaa
    baking hat ni iols tak berpeluh hokeyh
    iols loike gitew he3

    ReplyDelete