Grand opening Malvita Penang

8:29 PM

Hi assalamualaikum

Korang apa cer?
Sehat dak?
Weekend ni apa plan korang?
Kalau takdak plan apa2 lagi jom nak ajak hampa semua p ke grand opening kat Malvita Penang.



Kalau hampa blur kat mana Malvita ni...hampa tau dak Mydin Mall yang baru bukak tu? Dia opposite ja Mydin tepi Shell tu. Ada bangunan baru kat situ. Haaa kat situ la tau!

Jom kita usha-usha apa yang best kat Malvita Penang ni.



Penang Exclusive Muslimah Fashion Hub dimana puluhan brands terbaik dan top akan berada dibawah satu bumbung. Konsep butik yang exclusive di Pulau Pinang dengan harga yang berpatutan. .
.
Apa tunggu lagi, mark up your calender ok?! .
.
19 DECEMBER 2015
⏰ 10 pagi - 9 malam
Malvita Penang
.
Antara brands hebat ialah :
Adleenur
Adora.co
Alhumaira Contemporary
Ashh&Annas
Ammara Official
Anggun Zara
Arricia Core
Bymawaddahizzati
Bynuramirah
Cattleya
Chentaqaseh
Clarameeca
Claseekha
Dewi Anggun Hijab
D'loris
Edast
Elrah Exclusive
Fynnjamal RTW
Heaxabell
Imaan Boutique
Jubah Souq
Leeyanarahman.co
Malady Couture
Marlena Hijab
Medifeet
Mumu Scarves
Nealofarhijab
Neng geulis
Padieka Raccolta
Qaira Hijab
Qoma Boutique
Sincerelybyus Shawls
Shawlforyou
Sha Zaha
Sugarsista
Three_Ns
Wa.Clothing
Wrap Official
.
.
.

SAVE YOUR MONEY FOR MALVITA
.
Ajak kawan-kawan, Makcik-makcik, Jiran , semua lah datang MALVITA PENANG. Tak sabaqq dah ni. .



Wewit hampa....bestnya kan.
Bestnya!!!!
Takut pun ada nak p sebab takut ter over spend kat Malvita...
Mati la mak nak!

Jom hampa kita pakat2 serbu Malvita sabtu ni naaa

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

10 comments

  1. waaah banyak yang best2 tu.. tolong shoppingkan =D

    ReplyDelete
  2. yeee yeee
    nelofa nelofa lofa lofa lofa
    tunggu kami datang hakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk lg tudung pree hat lain kak el..tp duk nmpk lopa gak kan

      Delete
    2. Assalam uols,
      huntung laaaaaaaaaaaaaaa uols
      clap3 for Projek Blogger Utara gitew

      Delete
  3. kami nak beli baju model by mia ahmad. hehehe

    ReplyDelete
  4. Wah.. sakan #projekbloggerutara..
    Keep it up..

    ReplyDelete