Shell V Power Lego Collection 2015

3:37 AM

Hai pengguna-pengguna tegar Shell macam aku. Gimme 5 skit.

Ada yang tengah collect lego collection yang Shell keluarkan sekarang ni tak?


Aku ada terlepas satu dah. Yang shell station n lego miniture tu. Hishhh stress mak jemah tau.


Almost every week memang sengaja isi minyak hari Ahad untuk dapatkan kereta-kereta lego ni.


Yang ni masih dalam plastik. Malam ni mintak husband pasangkan lah. Terasa ruginya lahai terlepas yang shell station tu.


Ni syarat-syarat untuk korang dapat beli Lego Collection ni ya.

Memang saja nak tempek kat blog sebab ahad depan nak kena p isi lagi untuk dapatkan yang next pulak.

So apa lagi korang. Mari la beramai-ramai serbu Shell ahad nanti. Dapat yang shell tank truck tu pun macam best gak. Limited edition kata kau... yang tak li
mited edition ni pun selling fast gila kot!

Kalau ada sapa-sapa bermurah hati nak bagi aku shell station tu bagitau na. Nak jual pun xpa. Tapi jangan la melampau-lampau nau harga dia. Aci dak?

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

13 comments

  1. budak2 kat umah ni lau dpt ni 1hari dah rosak..ermm xleh nak beli lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah...ikut sapa tu kak el?mak dia ka bapak dia tu...hihi

      Delete
  2. Nanti nak p shell nak tengok gak la lego ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ada complete set. Tapi kalau ada orang nak beli RM50 satu, saya sanggup jual. Alia nak beli yang shell station tu kan?

      Delete
    2. Kalau ada nak beli RM50 satu, e-mel saya dekat patrickjolie70@gmail.com

      Delete
  3. ehehhe peminat rupanya Kak Alia ni..
    jarang sangat isi minyak kat Shell.. tu yang tak tahu menahu..

    ReplyDelete
  4. wahhh.. dh lama xisi minyak kt shell.. nampak anak kak zai main . hehe

    ReplyDelete
  5. Siapa nk jual yg first week punya shell station saya pun nak beli sebab terlepas.. Tq .. Cengkih1970 at gmail dot com

    ReplyDelete
  6. hahaha yang beli ari tuh pun siap kedekut dengan anak2.. dapat kat depa, abis laa keta tuh..

    ReplyDelete