Nak kulit cantik tapi bajet kurang...

8:19 PM

Hai korang pernah tak ada perasaan macam ni?
Stress bila tengok kulit kusam ja, berjerawat sana sini belum cerita bekas-bekas parut kan.

Pastu bila tengok produk-produk yang berkesan semuanya mahal. Waduhhhh lagi stress!!! Jangan la cerita produk-produk lambakan dari kilang OEM pulak kat sini tau. Kita nak cerita level-level SKII, Clinique & Estee Lauder ja tau. Hihihik.

Korang mesti la pernah dengaq kan pasai set kecantikan SHAKLEE? Betoi dak? Cer google mesti berlambak-lambak testi pasal produk SHAKLEE ni. Fyi, produk2 Shaklee ni dibangunkan dengan RND sendiri tau. Bukan p upah kilang-kilang buat tau. Scientists Shaklee pun bukan calang-calang orangnya. Pendek kata depa ada RND team, scientist and factory depa sendiri ya. Kat sini pun kita boleh tau yang Shaklee ni memang product yang berkualiti.

Untuk korang-korang yang nak cantik tapi bajet tak banyak, boleh la try set bajet kecantikan Shaklee ni. Dalam set bajet kecantikan Shaklee ni ada macam kat bawah ni:



Untuk pengetahuan korang Vit E dan Vit C ni penting dalam pembentukan collagen tau. Sebab tu basic things kena amik dalam nak pastikan kulit korang cantik adalah dua vitamin ni.

SR Vita-C adalah vitamin yang baik untuk kulit. Vita-E Complex terbukti dapat menghilangkan parut.

Harga runcit untuk SR Vita-C dan Vita-E Complex ialah RM241.50 (Hubungi mak jem 013-3363775 untuk harga istimewa)

Dan untuk korang-korang yang beli ni akan ada special gift dari mak jem tau. Jeng-jeng. Yang mana sangat-sangat sesuai dengan sesiapa yang amik set bajet kecantikan Shaklee ni.

Jom sapa-sapa nk order boleh terus whatsapp/ sms : 0133363775

Ingat nak cantik, nak lawa nak sehat amik la Shaklee tauuuu. Ternyata organik dan hijau!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

14 comments

  1. Replies
    1. Special price..pastu ada mystery gift lagi....
      Heee..best tak?

      Delete
  2. husna memang tak amal apa2 supplement pon.. rasa mcm nak kena ambek jugak laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amik supplement bukan utk lawa ja husna..tp utk kesihatan kita...
      kalau nak whatsap2 naaa

      Delete
  3. lau ada lebih bak mai nti ms jump street haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh2...nak apa?alia bg sample alfa2 mau nnt

      Delete
  4. Nak cantik, nak kuruih, nak sihat.. nak duit jugakkk !

    ReplyDelete
  5. Nak semua tapi dgn tak keje harap gaji abg susah sikiy huhujuju

    ReplyDelete
  6. ni la bitamin feberet mokcik..Vitamin Cinta gitu..heheheehe

    ReplyDelete
  7. jom lekaih.. tengah ada promosi.. nanti kulit semua cantik2 belaka =)
    ahkak.. iols boleh dapat harga super special dak ?

    ReplyDelete