Jatuh cinta dengan herbal blend shaklee

7:43 AM

Hi korang.
Pernah dengar tak pasal herbal blend shaklee?
Actually herbal blend shaklee ni adalah cream untuk yang mempunyai masalah-masalah kulit macam ekzema yang melampau, allergik, ruam lampin , gigitan serangga dll.



Ni la rupa herbal blend shaklee ya korang.

Aku ni memang da tahap jatuh cinta dengan herbal blend ni dah. Start jatuh cinta masa Adriana dulu tetiba kena allergik apa ntah kulit jadi macam merah-merah n naik bintik-bintik. Pastu angah bagi guna hydrocot kalau tak silap tapi angah da pesan sapu nipis-nipis tapi biasa la being a mom hang mesti nak sapu tebal-tebal bagi anak kau cepat baik kan. At first memang ok da kering tapi denggggg kat part yg allergic tu lepas apply hydrocot tu jadi hitam!!!
OH NOOOO!!!
Tak comel la baby mama nanti!

Time tu memang otak terus pikirkan herbal blend ni ja. Terus p HQ untuk beli Herbal blend ni. Masuk keta ja terus apply!
Suprisingly esok nya tu, yang kesan-kesan hitam macam terbakar tu tertanggal and dalam masa sehari kulit Adriana da recover macam biasa. Rugi aku tak tangkap gambaq before and after kan. Sama la jugak kalau dia kena diaper rash. Nanti dia sendiri akan mintak aku bubuh herbal blend ni. Sama la kalau kena ketit ngan nyamuk ka. Mama dia pun sama ja. Jerawat keluaq pun buh herbal blend kot.
Jom check apa kandungan herbal blend shaklee ni.



Sage ( my fav english herb)

*Sage, atau Salvia officinalis saintifik dikatakan tumbuh liar di sekitar abad ke-16 di beberapa kawasan di Sepanyol dan Yugoslavia.
*Terdapat juga negeri dari Sage Mediterranean mempunyai rasa dan bau yang lebih lazat daripada iklim lain.
* Sage adalah herba yang manakah mempunyai jangka hayat yang panjang dan Sage sering diekstrak untuk digunakan sebagai pembasmi kuman. *Sage daun mengandungi astringen Itulah yang terbaik untuk Mengecutkan liang terbuka dengan mendapatkan bahan-bahan kosmetik itu tidak dibersihkan dengan betul.
*Jika bijaksana daun dalam campuran ke dalam bilik mandi, ia dipercayai untuk mengurangkan bau peluh.
* Beberapa kajian perubatan menunjukkan daun sage boleh tenangkan dan menyembuhkan ulser mulut dan membantu dalam penghadaman lemak dan daging selera jika bercampur dengan makanan.


Horse chestnut

*Horse Chestnut Seed Extract merupakan agen antiradang,
*Menyelesaikan masalah rheumatism atau penyakit sendi



Yarrow

*Bagus untuk kulit sensitif
* Melegakan ruam atau kulit terbakar *Antiseptik Anti radang atau anti inflammation
*Mempunyai keupayaan yang tinggi untuk penyembuhan luka


Rosemary ( ok ni memang gila fav herbs aku. Skit-skit duk snif sniff)

*Meredakan sakit sendi dan keradangan pada sendi tulang
*Baik untuk melegakan gigitan serangga
*Banyak digunakan dalam merawat ekzema
*Amat berkesan dalam penyembuhan luka

Siapa yang sesuai menggunakan herbal blend ni???

*Digigit nyamuk atau serangga
* Ruam lampin/pampers bayi
*Tumit merekah dan kasar Kulit kasar kerana kerja berat
*Anak mengalami eczema
*Kesan terbakar
*Terkena minyak atau air panas
*Gatal-gatal disebabkan habuk
*Losyen yang mesra alam
*Kelegaan untuk lutut yang sakit

So korang-korang yang ada masalah-masalah kat atas ni, wajib kena standby tau kat rumah. Sesuai untuk kengunaan seisi keluarga.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan herbal shaklee ni, boleh hubungi

Alia -0133363775

Shaklee Independent anda
.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments