Bilik anak

Cakap pasal bilik anak ja aku jadik stresss....
Sebab bilik aku...adalah bilik aku jugak...
Jenis bangsa tdoq lambak ramai2...
Baik suami..baik bini...baik anak....
Memang jenis...sorang masuk bilik...
Nanti dua lagi ngekoq la masuk ke dalam...
Lagi2 si kenit ni...nampak ja aku nyendeng2 laki aku..…

Trip Alia Krabi : Day 2

hi...

sorry...lmbat gila baru nak hapdet #tripaliakrabi kannnnn....
asal nak hapdet ja wat keja laen...asal nak hapdet ja ada ja kena wat menda lain....

ok lah back to the story...
day 2 at krabi kami decided nak lepak2 n chill kat Ao Nang jer...mandi pantai...cari pulut ayam kat kedai2 kampung Mus…

FEELVOGUE SUPERCOVER

Salam korg,

Rasanya la kan....foundation FV ni mmg dah femes sgt dah kan???

Bagi yang tanya ok ker foundation ni?tahan ke?bercapuk2 dak?
Jawapan dia...tahan..tak bercapuk...malah effect flawlesss gitewwww.....

And the best part is lagi kita berpeluh...lagi la glowing gitewww....

Selalu foundation d…

Petua: Nak bagi serapan tuala kembali seperti baru?

Korang kan....
Pernah tak pkai towel....lama2 towel tu mcm absorption or serapan dia mcm da kurengggg skit????

Mesti pernah kan????
So korang watper?

Buang ker korng wat mcm mana????

So idea ni aku dpat bila aku kan pakaikan si Adriana ni ngan cloth diapers...so after a while mcm sebulan ke 2 bulan…

Trip Alia Krabi: Day 1

salam...

as promised kat fb kan...
nak wat entry utk #tripaliakrabi kan...

ok lah...
as u guys know...aku ni org jitra...so umah mama aku mmg dekat jitra..which is about 40mins to Bukit Kayu Hitam/ Danok...so kami memang decided nak p ke Krabi by car saja...

pagi Selasa hari tu dalam kul 9 da gerak…

make up service penang

salam

dear readers....
bagi adik2..or kakak2 yg nak dapatkan oservis make up....
untuk dinner ka...tunang ka..nikah ka..sanding ka...photo shoot ka...outdoor ka...
boleh roger2 hakak hokeyyy...

harga serendah RM100...
terms and conditions apply la kan...

tapi uolls jangan risau yer...
barang2 haka…

vacation mode