Poslaju rate 2014

aku sebenarnya nak save menda ni....
bagi ingat skit....
bukan apa...
nak main agak tu....
ssh sikit....
bila aku agak murah....
tetiba time bayaq mcm terkinja2 aku sebab mcm mahai...
tak pernah lg la kena murah...
so bila ada ni save skit....
aku boleh bajet and gtau customers aku berapa kos postage yg diorg kena tanggung....
nak free delivery selalu pun xleh sebab harga postage dah mahai....



so ni utk rujukan korg korg dan aku jugak yer....
oklah...babai....

posted from Bloggeroid

1 Comments

  1. Hii...
    TQ untuk info :)

    my latest post : http://belogmadiha.blogspot.my/2015/09/bali-episod-1.html

    ReplyDelete

Post a Comment