home deco inspiration

3:41 PM

malas nak ulas panjang2....
sebenarnya nak save dalam blog....
senang nak tengok balik....
save dalam phone banyak2 nnt memory asyik low ja...ram pun dah kong kang....
almaklumlah masih ber note 2 sajooo...
tapi syukur masih pkai talipon cerdik...
senang nak berkomunikasi di merata tempat.....


sesuai ngan aku yg pencinta ijau...ada pokok2 skit just nice....


boleh apply kat bilik Adriana nnt....nnt lah...tak tau bila lagi kan...


simple...


ni pun sesuai utķ desiģn biĺik anakķu


go green is so meeee....


nice n cozy jaaa


elok sangat dengan design rumah ni yg berbalkoni bagai....

ok bai2....
tak larat....
jam dah 6.37am...tpi aku tak tdoq lgi...
bz duk kemas umah n deco2 n lap2 apa yg patut....laki den da warning banyak habuk kat benda2 alah eden...

esok aku update la apa yg patut...
pasal2 deco2 bersama Alia yerrrr.....

Adriana pliz behave...
mama harap sangat hall yg mama kemas tu at least bertahan selama sehari dua ye nak....
dah macam dialog anakku sazali dahh....
ok la da melalut ni
satg ke laut aku ni

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments