Kidzoona Aeon Bukit Mertajam a place for ur kid

1:13 AM

klau tengok org Key Elll update tmpt2 bwak anak2 p ujung minggu...mesti aku is jelly..ye lah..depa ada Kidzania la..Aquaria la...Discoveria la....maciam2 lerrr....akak ni pulak pening2 weekn nak bwak anak p celah mana....

Asik2 queensbay.. Queensbay smpai nak muntah....ni nasib Aeon Bukit Mertajam dah bukak ganti Aeon Perda dulu tu...and nasibbb lagiiii baikkkk jugak sebab lagiiii best dari hat dulu tu....best sebab nursing room dia comfortable baq hangggg.....
tunggu Ikea bukak kt Batu Kawan plak after dis...hewhew....tak ngegeh sgt bila p KL nk p Ikea laki aku kata...

oklah...nak cita pasai Aeon BM ni...kat dlm Jusco tu kat level 2 yg bahagian kanak2...mainan...pakaian etc tu ada satu satu corber tu depa wat mcm Kid Zone...tapi nama Kid Zoona..mcm tu rasanya nama dia...

Entry fee: Weekdays RM10
Weekend RM15



suka sebab ada education games kat dalam ni...



let her develop her motorskills



dan masalahnya jugak papa dia pun sebuk jgk nk develop motorskill dia sekali kan...nk pjuk aku nk bg green light nk beli moto besaqqq lew tewww....



nasib la p tym weekdays so org pun tarak sgt...so boleh la kami mak bapak dia pun sama nek kan...


gigih memanjat



dora the explorer



bapak the explorer pun bolehhh



baru berani nk slide ke bawah



over kan org tua ni....



heee...anak beranak ni



seronok lew tew

actually ada byk lgi fun game..tp aku tak sempat nk tgkp gmbaq lagi...maciam2...yg pastinya Adriana mmg suka la kat dalam tu...mama dia pun suka la layan dia jugak...she's having fun n put a smile and that made us a happy parents....




korg...sapa ada jual ni sila la pm aku eh...aku mmg cari ni utk Adriana...time for homeschooling kan....

lepas ni plan nak bwak dia ke sini lagi..tpi bukan weekend kot...sbb klau weekend kompem berduyooonnnnn la org kan....

ok lah....
selamat datang weekend.....
wehuuu

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

6 comments

  1. Anak2 akak masuk situ tamau kuar!!

    Mcm bapak adrianna plak yg over excited..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahuuu xpa kak shila!!!ktorg plak yg hoverrrr sgt sb kecik2 dlu mna ada menda2 ni...kecik2 dlu main senapang kayu buh peluru bijik gatai tembak org...tuju kasut la...bantai lemak la...i wonder kids zmn lani mst x rasa outdoor games sehebat kita...zmn skrg parents pun takur nk lpaskn ank2 kt luar kot...mcm2 kes kn....huhuu....Nauzubillah...

      Delete
  2. assalammualaikum.. syoknya ank main.. zyla blogwalking sni. ^_^. salam kenal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi tq zyla...
      nnt sy terjah blog zyla plak ye

      Delete
  3. Salam. sis, saya ada tag sis untuk liebster award ya..gud luck. pls click the link below. TQIA.

    http://olahbersama.blogspot.com/2014/09/chapter-110-liebster-award.html

    Pls comment ya link anda bila dah siap nanti. Btw, duk BM ya...TQ for the info pasal kids port ni..Nanti balik BM boleh terjah..

    ReplyDelete