nursing room yg selesa di AEON Bukit Mertajam

10:10 AM

mcm xreti ja nk pnggil aeon...nk jgk pnggil JJ...huahua....jj ni mmg selalu jd pilihan tmpt2 nk shopping grocerries ka baju ka chillex ka...bla bla bla

tapi aku. bukan nk cita psal shopping kt situ....tp aku nk cita psal nursing room kt situ....seriously aku kagum...aku bg 5 bintang kt arkitek jj ni....gika kentang aku impress gila2...

jakun sekejap di situ...

spacious....ko boleh cuci bontot ank kau...bukan ko sorg jer tp 2 3 mak2 lg leh nyelit skali....



sorry gmbaq aku poor quality...my bad
siap ada balance scale lgi...bru aku tau anak aku yg 1thun 4 bulan ni baru 10.05kg...selim...mama n papa dia ja debab debobbb


ni tmpt utk anak2 nk main ka bila da penat nk jln2 kt dlm mall tu kan....siap ada water filter dgn ayaq sejuk panas bagai...mmg curlass kau mariaaaa....



ni pulak msuk lgi ke dalam ada lagi 2 bilik kecil utk ibu2 mnyusu khususnya....yeayyy...thumbs up...mmg sgt selesa la aku nursing adriana kat.sni...xdak gangguan...Adriana pun selesa ja...siap sofa sedap bagai...mama dia pun mcm nk lena sekali tahu....

sebenaqnya byk lagi gmbaq yg aku nk amik but since Adriana da mula nk jdi hulk kt dlm stroller dia....maka eloklah mama dia sedaq diri dan cepat balik....

apapun mmg kelasss laa....
mmg pilihan aku ssgt sbb dia pnya tmpt aku nk nursing Adriana pun selesa....
lepas ni mmg akan selalu shopping kt sni la nmpk gayanya....

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments