before n after

Sebelum dan selepas…. Dulu sebelum kawen tiap2 malam wajibul ghunnah brgayut dulu sblum tdoq pling sat pun 15 minit…. Lani selepas da kawen…ckp kt tipon hal2 penting ja Aku:hello…u kt mana? Amir: I kat site…awat? Aku: da mkn? Amir:dah… Selalu dia takkan tnya aku balik da mkn ke belom sbb dia tau k…

men vs women...

picture courtesy of encik google!

Macam cantik jer..macam nak jerr

Disebabkan my fav chef ni lah aku rsa aku salah pilih course masa stadi dulu kt uni..
Disebabkan dia.ni lah aku selalu berangan nk walk in pantry yg penuh dgn spices n herbs mcm dia pnya...pompuan lain berangan nak walk in closet bagai..aku takmau yg tu...aku nak ni jaa
Semua sebab dia....


Mcm ni …

Cara menghantar stock susu perahan ke rumah babysitter

Wahhh...kemain pjg berjela tajuk entry..aku yg type ni mcm seriau ja takut tak cukup column utk type...ehhh...

Oklah...disebabkan aku skrg ni unpaid leave utk bbrpa hri sbb nk jaga Adriana..so aku da listkan da bbrpa entry yg mmg aku patut kena wat utk panduan mama2 kat luaq sana...bajet mcm la ram…

Babysitter

Sekarang ni I was quite depressed bila ckp psal babysitter...yalah...the existing one da tak larat nk jaga Adriana sbb dia pulak preknen...terkenan ngn Adriana...nk baby pompuan katanya..
Ni pun pagi tadi...papa dia hntaq Adriana smpi tgh hri td duk reyau...kalau aku pun aku tension...dah la pening…

Adriana Arissa

Membaca lah sayang....mama will never say NO if u want to buy books for your readings....
Mama n papa pray dat u will always be a good girl...good daughter...good muslimah...
posted from Bloggeroid

Nothing

Oh hai...mama saya tgh happy dis time...sbb dia bru ja dpt all her pre order NYX cosmetics...abeh semua lippies tu dia try...cewi gila kan mama saya ni...


Nnt satu hari nnt bila saya da besaq skit...saya nk main kaler2 muka ngn mama saya...I guess she will loves if I join her...hehehe...


Semua lip…

kelebihan tablet garlic shaklee

Kebaikan tablet bawang putih shaklee
elakkan pertumbuhan cancer cell. anti aging turunkan kadar cholesterol redakan stress hilangkan tekanan darah tinggi tingkatkan insulin darah bagi penghidap diabetes. lumpuhkan radikal bebas yang menganggu system imuniti badan. detoxifer menjaga…

Nursing cover for sale

Salam dear mommies n readers...

Kat sni...ada nk juai nursing cover...so korg xdak la masalah nk nursing baby korg msa kluaq kt mall ka kedai makan ka...
Mmg no problemo lah guna nursing cover ni...


So temporary ada 3 design ja
Harga...Rm38...but now sempena MAAL HIJRAH NI...ONLY RM35...
POSTAGE RM…

rumble tuff review by video

for those yg still tertanyaa2 mcm mna Rumble Tuff ni berfungsi..please watch this... n bgi yg berminat nk beli pump ni...sempena dgn Deepavli n Awal Muharram ni...kami Arissa Mama n Baby One Stop Center ada wat sale... klau brminat boleh trus sms/whatsapp ke 0133363775 yg nk tpi kurang kemampuan p…

Petai oo petai

posted from Bloggeroid

my baby shoppe

hi all

since da terjebak dgn breastfeeding ni...sejak tu tetiba berminat utk jual brg2 baby esp brg2 breastfeeding....feel free to like my page: Arissa Mama n Baby One Stop Center
untuk yg mmg tgh cari2 pump2 Rumble Tuff...dunt worry..saya pun ada juai...nk byaq instalment pun boleh...bil da abeh b…