Senarai makanan yang boleh membanyakkan susu ibu

berikut adalah senarai makanan2 dan minuman yang boleh menambahkan dan memeriahkan susu:
MiloHorlicksSeafood(ikan, sotong, udang, ketam,dll)BarliOatNestumLobak putih.PisangCoco crunchSayur hijau yang gelap(kalian, kangkung, sawi,kucai dll)Gardenia wholemealKismis&kurmaCornflakesSup lob…

Hanya Allah yang Maha Mengetahui

Manusia….mmg sgt bijak lah menghakimi manusia lain…yes…aku dalam fasa berhijrah…so aku mmg kalau boleh nak mngelak dari manusia2 yg negative mcm ni…rasanya tak terlayan kot kalau nk layan kerenah “gila” org kan….so biarkan ja lah….
Psal status2 aku n gambaq2 aku upload psal stock susu pun boleh mnd…

Heart beat

Thanx Allah for sending these two amazing peoples in my life..
Along with beautiful family members that I belong to....








My wonderful heart beat...
posted from Bloggeroid

MULUT JAHAT..HATI BAIK..PHEWWW

Pernah dengaq pepatah ni? Well I used to it jugak….sbb I used to be cakap very the hentam..n bajet takper mulut aku mmg laser…tp hati aku baik..kau apa tau?hahaha..well dats me before until I read from somewhere our Prophet Muhammad also said to have a good heart…u have to a good mouth…indeed…herm…

Low..going down..n horror

Datang keja hr ni wif kepala yg fening2...drive pg td pun fening2...rsa mcm nk pitam...trus g pump ja...msuk production rsa pening lg n lbih rsa nk pitam...
Then decided I had to do something...
Moh ler ke in house clinic...skp kt si Shida nurse tu kepala aku pening la dik..rsa nk pitam..check pres…

Dear blog

Dear blog...
Sorry sbb da lama x merepek dalam ni....sorry jgk dah lama tak pok pet pok pet...
Bz sgt lah...
Bz mcm2 lah...
Malas nk story lg xdan...
Ni pun bru blik beraya dr jitra ja ni..
Ni pun melepet..esok nk kojo pulak haaa..
Apa pun layan la gmbaq2 ni dulu...
Nnt aku janji...aku akan try upd…