Cameron Highland again...

Yeah...its Cameron Highland again for a 2nd time dis year...last tym before CNY.. adriana still in my tummy n now here she is with us...amazing the facts she cheers everyone around her...thanx Allah for sending me dis lil angel...n I'm thankful enough with dis amazing feeling everytime I look i…

My breastfeeding moment...

Talking about my breastfeeding journey...I must admit it is tough...esp for those working moms...lagi2 kalau keja hg jenis kena entertain org ker...keja kt production side mcm aku ni ka..pendek kata...keja kau bukan la sekadar duduk di meja..sambil mnghadap pc n sambil2 tu boleh mngepam selang 3 ja…

wanita oh wanita

Tiada sesiapa memahami sakit senggugut, kecuali wanita. Tiada siapa memahami sakit mengandung, kecuali wanita. Tiada siapa memahami sakit bersalin, sama ada normal atau ceaser, kecuali wanita. Even dalam proses pecah dara pun, tiada siapa yang tahu sakitnya pecah dara, kecuali wanita.
Bagitahu say…

Pengalaman bersalin

PENGALAMAN BERSALIN…
Cakap psal bersalin…semua orang pompuan yang mengandung mesti ada pengalaman masing2 kan…mcm aku ni…mcm ntah hapa2 ja experience aku nak deliver Adriana hari tu… Aku beranak kan Adriana tu pun msa 37 weeks ++…dua minggu before that rasa nk patah2 ja pinggang aku…sekali satg di…

Food review: swensens autocity

Dah lama nk try mkn kt swensens ni...selalu kan swensens ni fames amos ngn eskrem dia kan...so dis time ajak la hubs dine kt sni....
Selalu lalu mcm xnmpk kt dlm...hr jumaat lpas masa decided nk dinner kt situ..bila bukak pintu...mak aihh...ramai jugak...
So bila nmpk ja menu mula la meroyan semua …

My pumpkin marshmallow

So now confinement leave aku da abeh...so kena la aku masuk kojer balik...huwaaa sedeh oiii nk kena tinggai anak....
Kalau tak pikiaq psai commitment yg byk...dah lama aku resign aku rasa....hoihhh...
So Adriana ni aku hantaq ke rumah babysitter...blok sebelah apartment ni jer...nasib dpt xjauh...…