Review: Lotion Mustajab

12:15 AM



rasanya Lotion Mustajab dari Dunia Herbs ni memang da fames kot kat Malaysia ni...lagi2 lani si Nora Danish plak yg jdi duta kan....harus lah meletoppp nyahhh...

so disebabkan sekarang ni aku baru ja lepas deliver Adriana...so angin dalam badan aku punya la banyak...so why not beli ja lotion ni kan...dah la murah n affordable....harus aku pilih....aku kan sepppp....mau nk beli satu tiub kecik mcm ni harga rm75...xdapekkkk nyah oiii...baik mak tenyeh ni siang malam baru RM24 nyah..boleh dapat 3 tiub kot....

sebenaqnya lotion mustajab ni dah ada byk jenis...ada yg bau halia kaw2 pnya macam yang aku amek Super Hot ni..Extra Hot dengan satu lagi apa ntah...yg ni semua satu tiub 130g....so yg satu lagi jenis tak bau halia..tapi bau mcm perfume sket...ada 3 jenis jugak...delima, rose n jasmine...so aku beli delima..standby nak pakai masa masuk kejer nnt...takdak la mak bau haliaaa nyahhh oiiiii...kang bau minyak hangin halia..dah la nama aku alia!yg mcm delima, rose and jasmine ni tiub dia kecik sket...100g setiap tiub...pun RM24..

apa yang bestnya?
Super Hot
-bila aku pakai ni aku asik terbelahak ja...xpun kentut2..
-pastu mmg sangat panas la bagi aku....
-boleh selim ker?yang ni aku tak pasti sbb nya babat aku masih tebai...berat memang turun..tpi aku rasa yg tu sebab aku breastfeeding kan...kalau nak shaping guna krim ni ok la kot..pastu try jogging or sit up after apply lotion ni..kompem mmg sangat berkesan!

Delima Mustajab
-sama jugak asik terbelahak n terkentut...opsss malu la kalau aku pkai p keja tp asik terkentut ja..tapi nasib baik dalam production line tu bising...boleh la mak jemah cover lagik
-panas jugak..cuma tak se hot super hot tu lah
-wangi
-mungkin boleh jugak nk shape or contour body..apply ni lpas tu pakai corset..In Sha Allah kot..
-kalau pakai kt umah pun best...sbb wangi..kompem laki sayang..xdak la bau halia ja kt bini dia ni memanjang....ehh

sekian sahaja untuk review kali ni...
sapa yg obses nk kurus aku rsa boleh try ni..pastu p la jogging n sit up...kompem leh kurus kot!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

6 comments

  1. ni yang try ni.. dari aritu nak beli tak tak beli2 ... ni nora danish punya pasal la ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la illy..best sgt tau...kalau u rajen pegi gym ka jogging or sit up ka..before work out apply ni i rasa sangat berkesan kot

      Delete
  2. hari tu beli sekejap je pakai sebab lupa... n malas nak apply hihi dah expired kot nanti balik nak cek la balik hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee..cari2....takpun beli yg baru yg ada scented rose ka pormonganate ka jasmine ka...pakai pegi keja xdak la bau halia sgt...

      Delete
  3. byk kata ni best, nnti nk cuba la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sab....nnt try la...nnt leh jdi mcm nora danish...kita enjoy:)

      Delete