new purse please...

12:59 AM

sedang survey mencari purse baru....dah lama da pkai Guess ni..since 2008 kot...stil ok actually tapi ntah mcm dah lunyai ja...kira tgk la da brapa lama aku pkai purse ni...mmg berbaloi pun beli walaupun time tu student...terpaksa bkerja semasa cuti semester...nak pkai branded..sila lah kerja sendri..cari duet sendiri ya..takdak maknanya mama aka makjah nk bagi aku duet beli purse rege dekat2 rm200...mama aku part2 nak spoil kan aku mmg jgn harap lah..harapan je lah...
nak ka?jwab dia kumpul duet beli sendiri....

selalu jugeks mauk butik Guess dengan harapan adalah purse yg aku berkenan di hati...bila tengok ja...cissss design ntah hapa2 ja..baik aku design sdri..silakan design ya Alia!tapi serius purse Guess yg beli utk hantaran hari tu pkai kjap ja dah melepuh2 ja terkeluaq sana sini skin hampeh dia tuh..okai fine...pkai blik yang lama tu...

so now sebab tu la tgh survey2 purse fossil..yeayyy...fossil pun cantek...design agak memenuhi kriteria yg diinginkan....comels kan?
back side dia 

compartment dalam tu..

yang ni mcm comels jugak kan...vintage touch gitu..tapi tak tau compartment dlm dia mcm mana..kena p survey kt butik dulu la kalau getu...
hihihiii

so yang mana satu pilihan hati ku?

You Might Also Like

0 comments