kinda remind me of...

7:50 AM

Well dis vid kinda reminds me of something...
Taking chemical engineering course wasn't an easy task...i used to cry....especially when it comes to never ending lab reports...assignments...tests...exams...n not to forget the most meaningful subject...plant design project...
For this plant design project...i used to sleep only 3 hrs per day for almost 2 weeks in order to calculate all dis crazy design things...calculate sket cancel...ronyok kertas...calculate lagi...ronyok kertas lagi sbb xdpat mcm assumption....input and output tak balance la...my room?totally a mess....dengan sampah kertas takyah ckap la...rambut?macam jin toncit dah haa....pikiaq balik...well dat the sweetest moments masa belajaq dulu...mcm2...design kena reject la...apa la...but dats made me tougher day by day....
Memang best sangat masa jadi student dulu....tiap2 hari pikiaq psai nk siapkan lab report..assignments..tuto...n stadi utk test...kalau xdak class apa lgi meronggeng la...weekn ja mst lepak...eventho takdak duet sangat but stil aku heppy sgt...
Dah keja ni asik cepat la pkul 5...nak balik umah...cepat la 28hb...nk tekan gaji...byaq loan mara...byaq itu la ini la...
Btw thnx to MARA sbb bgi discount yg byk utk utang saya yg byk2 tu...
N thanks to all my lecturers t UniKL~MICET yg tak jemu2 mncurahkan ilmu yg tak trhingga!

Published with Blogger-droid v2.0.10

You Might Also Like

0 comments