cath kidston...

11:48 PM

yes...
cakap psai cath kidston....aku lah salah seorang peminat tegar cath kidston dek kerana design nya yang vintage2 n comel bangat tuhhh...
oiiii...mak tertarek kau noks....
dok usha2 dia pnya web..UK mari..nk kena tnya kawan den kat UK la..syib ka anis ka..mana tau kat sana ada promo..leh kirim kiriman kan..kan...alaa korang boleh lah ya....gue teringin bangat ni.....anak gue pun suka bangat dong..ehh pehal lu speaking indo ni?ohoiii
jom menjamu mata...


jug ada...ko hado?

handbag yg kiut...

paisley wristlet yg tomei2


purse yg kiut!

of coz la handbag yg super duper kiut..kaler fav haku lagi..hijau haaa...

barang kat cath kidston bukan limited to handbag..purse saja...malah ada mcm2 ag...ada brang rumah la....sumpah comel giler!aku la rasa comel giler..tak tau la orang lain rasa mcm mana kan...hehehe...
kalau tak caya click here....
kan2...comel kan...
kat malaysia ni xda ka butik cath kidston ni...suka2 kan kalau ada sini....kalau korg pernah jmpa..tlg la habaq mai kat aku kat mana...nnt leh cri...


ok lah chow....



You Might Also Like

0 comments