Pedicure..

3:23 AM

Sapa suka wat pedicure kt sini angkat kaki?
Aku ni xdak la suka sgt pun...tpi disebabkan la ni perut makin mboyot...nk kepit kuku sendiri pun rsa seksa oiii....so amek la kesempatan ni untuk memanjakan diri...biaq la bgi org buang cagu2 kt jari kaki aku tu...hahaha...ksian amoi ni...xpa la...bukan free ok...nothing comes for free in dis life.....right?
Alaaa...bukan nya selalu pun wat pedicure ni...sethun ada kot 2x...tu pun last time hr tu kt phuket sbb murah gila...rm25...mana nk dpt...skali ngn oil massage laki bini...tak smpai seratus pun...
Kalau kt malaysia ni...dua kali ganda la...mau plak wat kt dlm queensbay ni...mncanak2 harga dia...tu belum aku kaler ka apa...mmg aku x kaler pun...mcm mana nk bwak semayang noks?setakat polish ja lah....
Nk wat selalu mcm mbazir...nnt tak sempat cagu nk brtapak...ehh..pengotoqnyaaa...hewhew...so apa yg korang suka wat untuk release kan stress korg...
Mcm sesetengah org every week p manicure...xsayaangggg duettt ka...meh aku wat meh...byaq aku half ja...buleh?dasar kedekut!hahaha...bukan kedekut la...seppp jaa...
Kalau aku....aku suka massage...lagi2 body massage mcm oil massage...serius best..tpi disebabkan aku tgh preggy skrg...aktiviti massage tu limited lgpun kat sini massage xbest mcm kt phuket...dah la murahhh oiii........ok la...off now...
Sakit plak amoi ni dok remove kutikel kaki aku....redha ja lah...
Nasib tmpt ni best....


Thnx amoi comey sbb sudi belasah kaki saya yg berkematu dan byk cagu ni...hahahah

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments