Hungryyyy!

6:18 PM

Pagi td da bfast da pkul 7.30 kt canteen...ni kui 9.30 perut berkeroncong kencang lagi!baby mama lapaq ehhh....sabaq naa sayang...satg kita mamam k...mama da beli da mknan siap2 tdi..mama tau sayang tak suka makanan kt canteen compny mama ni..tak sedap kan sayang..


Sayang mama nk makan doyan crepe ka?nnt mama suh abah order ag k...jgn nakai2 kt dlm tu...


Hat ni xpa...ada lg kan dlm peti ais kt unah tu ya baby..satg balik petang ni kita mamam k...

Oh ya...doyan crepe n rainbow cake in jar ni tersangat la sedapppp....ni aku order kt hasben aku pnya kezen...kak mam....sedap oi dia wat...aku yang tak brpa gemar doyan pun leh suka kat doyan crepe ni...rainbow cake ni pun sodap...sapa nk order kat dia leh roger aku...order utk org2 skitar perlis n penang ja lah..utk penang pun kena check dulu bila dia balik k....

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments