Hairan bin ajaib...

9:59 PM

Ok al kisahnya aku ni..sejak2 preggy ni mmg la suka sgt bedai nasik ayam...mcm suka sgt lah...xtau nk xplain mcm mna kt hampa semua...
So tgh hri tadi...before laki aku p jmpa tukang dia...kami singgah la dulu kat Astaka Medan Suri ni..laki aku ckp kt situ ada nasik ayam best...nk jdi crita plak...kedai tu plak tak bukak....so kami p la makan kt satu lgi kdai ni...siap order ayam double lagi...wahhh kemain berselera dua2 nak baham....

Nmpk sempoiii kan..org penang kata..
tapiiiiii.......
Rsa dia tastelessss........
Adoiiii nasik ayam pun ada jugak org tak reti wat....sambil mbebel2 dalam hati aku....yalah...org meniaga plak tu...xkkn la tak reti2 kot...aku wat sekali bgi satu family makan pun menjadi...ayam kukus hainan lagi tau dak....
Rasa marvelous...semua makan shingga menjilat jari......x caya p la tanya adik....
Sampai laki aku pun kata nasik ayam aku taraf chicken rice shop...hohooiiii...ok lebeh2...tpi mmg laki aku mmg suka la ngat chicken rice aku...
Serius aku frust makan tdi...sbb bagi aku...chicken rice ni la menda paling simple nk masak...kenapa la rsa dia mck tu...alahai makcik pakcikkk....nak saya bagi resipi saya ka?nnt check la kat dlm blog saya ni...ada ja recipe chicken rice tu...
Ksian kat bebi saya tau....
Bukan la aku nk komplen or tak brsyukur aku dapat jgk makan...tpi kalau wat meniaga ni...msak kena la sedap2 tip top...no wonder la...aku ngn laki aku ja yg p mkn stu tdi...
Cessss

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 comments