maharaja lawak mega 2012...go jambu!!!

10:43 PM

Kalau tnya siapa gerangan team kesukaan aku kt dlm maharaja lawak mega 2012...of coz i wil go fir jambu...dri maharaja lawak lagi mmg xleh than tengok pak yus dengan si taukeh ni...dua2 mcm banggang bab2 lawak ni...tpi msa maharaja lawak hri tu pun aku suka sepah jugak...lagi2 si Jepp tu..haih...hensem...lawak pulak tu...ehhh apahal ni?kali ni agak frust jugak la bila sepah tak masuk dis competition...kalau tak mesti sengit lagi...
Tak dinafikan jozan pun best tpi aku rsa kadang2 lawak tu mcm agak cliche dah...tak macam jambu ngn sepah ni..unexpected!ko takleh bajet lawak apa diorang nk wat minggu ni...minggu depan...n the next2 time...tapi kalau ikot peminat aku rsa mmg byk lagi peminat jozan kot kan...but for me i'll go for jambu again this time!yehaaa jambu....kalau ada sepah pun mesti akan terus support sepah...ehhh...
Tapi kumpulan2 lain mcm balas ngn shiro pun not bad jugak kan...walaupun tak la seotai jambu ka jozan ka sepah ka..tpi lawak depa tak kurang jugak bisa dia kan...
Lagi satu bila balas da kurang lucah ni rasa mcm kurenggg sket kan...ya lah...balas ni kan mmg da terkenal ngn double meaning pnya lawak dri dulu lagi...tgk nama pun da tau lucah...sapa orang penang akan paham apa aku ckp kan...
And shiro pun...yg sorang tu sora dia mcm jepp kan...baru perasan!
Hahaha
Oklah..

Apa fav team korang?

Published with Blogger-droid v2.0.8

You Might Also Like

0 comments