flawless nya!!!

9:44 AM

Org slalu kalau tgk gmbaq aku..or tgk aku kt luaq...cth p kenduri ka...muka flawless...mmg la flawless....flawless la sbb aku tonyoh naturactor....motif tonyoh?msti la sbb nk kulit aku flawless mcm doll gitewww...xcaya sudah...tgk gmbaq kt atas dah la.dlm aku dok tonyoh naturactor ni pun rmai tnya aku pkai cleanser apa...fyi..cleanser yg aku pkai since 5 years ago is clinique facial soap tu...for oily combination skin..tp msa aku keja...aku pkai garnier for acne ja...sbb apa aku pkai xsama?gila hang aku nk tinggai clinique kt surau compny or kilang tu...jwab dia...esok aku mai tinggai bekas je lah..kalau garnier ni hilang xla ralat sgt aku...sungguh dak?lagi satu org tnya aku..aku pkai moisturizer apa...aku pkai hada labo...sbb mmg terbukti kandungan super HA dia tu sgt moisturize!pkai pun mcm rsa tempek ayaq ja kat muka...n seriously not oily at all..before this i'm using clinique gel..but sometimes i apply it together wif hada labo..not a big problem at all....n after that..
.baru la strt apply naturactor...n copct powder...blusher....bla bla bla....
So now...i' m opening pre order for naturactor....
Price rm38 per jar....
I'm using code 151...suitable for those in yellowish skin tone like mine...dunt worry the color u see mayb a liltle bit darker...but when u applied to ur skin..it suits n blends to ur skin very well...
Oklah...its already late now....better off to dream land now...
Andddd...for those yg nk kawen ka bertunang ka....
N if u guys ni jenis muka yg berminyak n cepat berpeluh...better a nite bfore dat ceremony..better basuh muka dengaq ayaq ais..n the next day tu before make up...sejam sebelum lah kan...pliz put some ice to ur face....it works to slow down a lil bit ur kadar perpeluhan dkt muka tu...so ur make up wont be so shinny with all ur peluh....hehehe...hope dis can help u guys...bcoz it works well for me...sbb aku ni pun jenis kuat brpeluh jgk...oklah...off to bed now...
Gud nite n babai...
Hello dreamland!

Published with Blogger-droid v2.0.8

You Might Also Like

0 comments