resipi sup utara

Haaa....hila da strt boleh masak ni...mcm2 nk msak...maklumlah...hr tu dekat dua bulan jgk makan minum laki bini ke laut....asik makan kedai ja...jenuh cekau duet!plus kalau msak sdri ni lagi save...pastu kita boleh ja nk byk mana bahan tu...cth ayam ka daging ka...beli bahan bru brapa ja...pastu s…

spring roll recipe

Tu muka org tahan panas....mau tak bru j angkat da tak sabaq2 nak makan....haaa...ini makan dia!
Mudah...lazat n cepat disediakan..
Bahan2;
Udang
Crab stick
Daun bawang~tapi aku xbuh pun td..
Garam
Minyak bijan
Pak aji..or perasa
Kulit popia...
Cara;
*Potong isi udang halus2
*kalau ada daun bawang potong h…

resipi ikan termenung goreng masak asam

Kalau tgk actually resipi ni tersangat la mudah...makanan org2 kampung ni...simple ja...tpiiiii....sangat la mnyelerakan...dan watkan laki aku makan nasik brtambah2...mayb effek beras siam yg diseludup dr padang besaq pun main peranan kot...heee....wuteva lah...mmg pkai beras siam tu elok ja nasik …

suka kot

Suka sgt cita ni...never missed tau...da record da back to back...tpi makin hangat hati plak aku dgn si ain tu tau...eiii gewaaammmm....laki hang tu aaron aziz kot!ecehhh kan da emo dah....hahahhaa....tapi part yg aaron ckp dee tu setan yg best sgt...Published with Blogger-droid v2.0.8

simple make up

Muka aku ni sejak preggy ni kalau xmake up ya Allah pnya lah pucat lesi...so mau takmau nk p kenduri tu kena la calit n palit jugak apa yg patut...
Simple2 ckup...nk pkai eye shadow daring2 tu aku tak reti...so d best way...apply ja eye liner...senang cita..
So make up yg digunakan;
Naturactor of c…

lippies

From left to right;
Nyx~gardenia
Red earth~pk406
Stage~lavender love
Clinique~honey blush
Stage~pixie pink
Stage~candid coral
Mac~reel sexy
Avon~juicy pomegranate
Silky girl~bubbly
Rimmel~pink blushMost used one stil goes to soft pinky tones....dunno y...Published with Blogger-droid v2.0.8

budget honeymoon to phuket

wooo...
after a longggg time da p phuket pnya lama hari ni baru ni update bajet ya...ewahhh...biasa lahh...nk wat camna...terima ja lah seadanya kan...tuan empunya blog malas gila nk karang panjang2...nnt rasa nk puke...ehhh...apahal ni?mcm2 kan...da pregnant 3 bulan baru nk rsa update bajet ke phu…

week 13

Baby is now 3 inch long...mama is super duper excited to see those tiny legs n hands yg keep on moving...oh so kiut....doctor said baby is so active...thanx Lord!
Phewww takut tau...maunya tak...asik muntah ja smpai nk kena gastric n heartburn...gila perut rsa menyucuk2..first thing cross my mind..…