lynas issue?

2:54 AM

What do ya think?

I think our PM has lost his mind...

Aku yg keja kt company electronics n bergelumang ngan heavy metals ni pun slalu ja rsa lemau2 bdan...

Bayangkan lah kalau process tu ada yg release radioactive component mcm tu?lagi nk declare save?

Mmg aku xpaham...

Pkir sdri lah....kenapa lah australia tu ssh2 nk transport mai ke sni...utk kita process rare earth or nadir bumi tu?mmg la bukan kilang nuklear tu....tpi dia pnya waste tu ada radioactive...kita offer dri nk p process plak dah...mmg nk jdi kambing hitam...

ingat apa pernah jdi kat bukit merah 20~30thun dlu?well aku pun tak beranak lgi kalau 30thun dlu...p la try google Mitsubishi Corporation~Asian Rare Earth Plant in Bukit Merah...

Mayb our Mr PM nk rmai rakyat malaysia ni jd mcm XMan kot?


Sory MR PM, i totally lost my recpect to u coz i cannot tolerate wif dis environmental issue!


Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

0 comments