xdak sebab

7:33 AM

so disebabkan lani aku tgh lepak kt mamak kt umah aku smbil dok layan wifi pree....

ok sapa tak suka wifi free mmg mohong lakan....org malaysia mmg suka menda2 free...xyah bohong aku...aku tau la...mood aku nk mencarut kt dlm ni pun agklah tinggi...
bukan nk mencarut pun dlm entri ni...tpi aku saja la nk update...
awat?xleh ka?
demmm laaa....keyboard aku huruf w pnya la ssh nk tekan...
xkkan la nk suh aku beli notebook bru kot..
notebook asus bru rm799 aku tgk hri tu...
kemon la alia...zaman la mana ada org pkai notebook...
notebook tu apa?
ketinggalan zaman lah..notebook dah leh at tukun....
see!!tgk!huruf W hilang lg kat perkataan wat tukun tu...demmmm!
brbalik kepada tukun...aku tau la lani smua org dok gila pejadah tab la ipad la...
xpalah...bukannya takmau n xmampu...tpi aku rsa kan kepuasan dia tak sama dgn online guna computer ni...ecehhh'
cthnya...kalau nk blogging ni..paling puaih guna computer la..lagi baguih kalau guna PC kt umah tu...
haaa...nala punya gonduuu....-->aku lani mmg terer ayat2 keling2 ni...almaklumlah bercinta pun ngn set2 ni jgk...
lagi satu malaih la aku nk byk2 simcard...haihhh...botak pala den haa....
tp mcm sempoi jugak kalau beli tab...pastu beli ja prepaid digi hat rm100 tu..boleh pkai 100 hari...kan2?
ka nk tggu samsung galaxy note dulu?
ahhh...sudahhh la...benci aku ngn gadget ni...
semua review nk gempak(2 x aku kena tekan huruf w...deymmmm!!!)
oklah...
tgklah....mana tau kalau aku buang tebiat nk beli tab ka?
ka sapa2 nk bgi aku free pun aku terima ja...

btw, i'm samsung user now!
n i must say..i'm so impress wif(!!!!) their designs n their technology....
walaupun before dis mati2 aku nk beli xperia arc...tp last2 sangkut plak ngn samsung...
apapun...samsung pliz be kind to my company...bgi la bisnes byk2....boleh la kami dpt bonus byk2 n beli samsung galaxy note ke tab ka s II ke....

ok lah...
ngarut kali...
baiiii....

You Might Also Like

0 comments