nampak tak?

10:44 PM

Nampak tak kat idung aku tu jerawat?

Besalah..time2 bulan dok tgh gerhana ni jgan dikacau..

Aku kalau tgh gerhana ja mst naik jerawat sana sini..hormon pliz b kind to mama

Mcm2 kn...

Tapi hri tu msa raya time korban kt kpg duk gathering tu kezen aku tnya aku..aku pkai cream apa..nmpk cerah..n sekata ok..sekata!hahaha

Wahhh..cerah sekata noksss...kan sebulan yg lepas aku convo n trus p brcuti kt pd...ngn xbwak sunblock nya mmg muka aku mcm sivaji d boss la kn...

So aku quite trkezut la jugak bila kezen aku kak tini ckp muka aku cerah sekata...

Ngn spontan nya aku jwab...pkai garnier ja..nite cream ngn day cream..time beli tu mmg aku p kt guardian kt autocity ja sbb mmg xdan nk p mana2 pas keja..nk p kaunter clinique kt jj queensbay...ahh malas la...kang kopak aku lagi...derma white tak derma white..try je lah garnier ni walaupun aku mcm...ehh boleh ka garnier ni..try lah...mana tau leh cun mcm lisa surihani...hahaha...dua cream time tu tgh promotion bru rm29...worth rite...day n nite cream...mmg gigih la aku apply dlm sbln ni...n alhamdulillah nmpk hasilnya...

Tp aku xdak pa bukti gmbaq aku yg mcm sivaji tu...skrg ni cun mcm khloe kardashian la...hehhhh...

Pang sedasss mauuuu.....

But stil aku pkai jugak gel clinique aku tu before aku nk apply make up kalau nk p mna2...

Kalau facial wash mmg aku stil setia ngn clinique tu lah..cuma dia pnya tu ja berubah...dulu msa stadi pkai utk oily face la ni aku pkai utk combination face...

Sbb la ni pp aku smua besanya kering..but t zone shining nk mamposss....benci!!

N i've been using clinique for almost 3 n half years...

Tapi hri tu try skII miracle essence tu mmg terbaekkkk....

No wonder d price is mahai nk mamposss...

Kalau gaji aku sbln 10k mmg aku pkai skII full set dah..

Poyo...

Ok adios..

Aku nk p mandi....nk mandi lama2...

Babai


Published with Blogger-droid v2.0.1

You Might Also Like

0 comments