bila da start

7:52 AM

bila da ngadap computer ngn free wifi...mcm ni lah jdinya....
saja la sementara duk rajen n esk cuti yg tak berapa nk cuti kan...
aku pun pulun la...

n smlm aku MC....gastric okey!
org gemok pun kena gastric ka?
hoiii....ko ingat si kurus ja ka kena gastric!
deymmmm!
hahaha...
sakit oo....
terterap aku kt katil smlm...
plak dah pkul 9 depa2 ni dok giat renovate umah...
gerudi sana gerudi sni...
terus aku bangun..mandi..p clinic...
dapat mc..
p kedai roti..beli roti..
makan roti dlm keta..pastu kol amir ckp nk jmpa...
alasan nk p tgkp gmbaq utk pasport...
mcm la kat cni xdak..
hahahah
alasan kukuh tu...
pastu aku cakap kat dia aku nk msak kt dia...
msak pun simple2 ja nokss...
sambai ikan termenung ngn prawn butter ja!
pas tgkp gmbaq pasport pa jadah la...
p la aquarium house beli ikan guppy...3 ekoq betina 3 ekoq jantan...
nk bgi ada spouse msing2 la konon...
skali hari ni aku blik dr keja smua dah innalillah...
adoiii...what appen la!

ok pas p aquarium p la dok lepak2 kt dpn burger king tu...
tepi pantai kan...tgk matahari terbenam...
nk romantic2 la kununnya...
romantic waklus la kan...
apa pon enjoy the pics...
aku dok brush up lagi my skills...
kalau tak elok tu paham2 la...nk tukaq setting pun merangkak2 lagi...
ok bai...
aku nk blik dah....
dah lewat ni..satg muka aku melekat muka mamak2 ni mampoih aku...
isn't he kiut?


i love awan nanos2 tu



muka mcm cucoq kembong..ok fine!












NIKON AT THE HEART OF THE IMAGE

You Might Also Like

0 comments