sushi freak

picnic

hari ahad tu kan...setelah tunjuk perasaan yg mendalam setelah berkali2 plan picnic aku cancel sbb en amir malaih nk mandi laut...akhirnya aku brjaya jugak memujuk dia..yahuuu...mampoih la kan...aku ni jenis suka laut...suka swimmin...snokerling...and maybe InsyaAllah nnt nk amek licence diving...e…

sekadar berkongsi....

salam...

sekadar ingin berkongsi satu ilmu untuk kita smua....
amalan2 or perkara2 baik yang boleh dilakukan oleh kita semasa hidup n kita dapat bonus msa kita dah meninggal?
paham tak apa aku cuba sampaikan...
ermmm....
okei...
entri hari ini agak adalah input semata2 tak seperti entri2 yg len yg …

ko adooo?

haaa..
entri yg lepas aku menceritakan jenis orang yg x bleh org lebeh dri dia...msti ada ja dia nk lgi up dri korang even seinchi lebeh sket pun xpa...
ok fine...
sudah la...
malas aku nk layan hang....
buang masa aku joo....

cerita nya hari ni...
aku tgh meronta2 kt dlm production ni sbb period p…

meluat...aku pang satg jangan tnya psai pa

Paling aku benci orang yang asik nk show off tak kena gaya… Euhhh please la…nk show off pun stakat hang sendri pun tak kompem lgi hang dapat ka x menda tu tapi lebeh2 mcm haram… Contoh scenario: Tgah aku dok sembang psal camera and discussed about photography and cam’s accessories…. “erm kawan I p…

wordless wednesday

wordless saturday