wedges freak

4:01 AM

tajuk nk freak2 ja sejak dua menjak ni..
haaa....
lani tak tau psaipa...
mood duk gila beli wedges tu mai blik dah
bukan wedges hat potatoes wedges tu ok!
ni hat yg kasut pompuan duk suka pkai..
hat tebai nk mampoih tu
kalau wat ketuk boipren hat curang tu kira sedap la..tak pon wat ketuk laki hat gila seks tu..
mau benjoi palaa wooo...
ok lah...
aku tak tau nk beli yg mna satu since aku duk browsing satu blogshop ni...wedges dia sumpah cantek2 kot
bukan setakat wedges,heels,pumps,gladiator,oxford shuz pon smua ada...
design lg cantek dr vincci or nose kot...
dah nk ala2 charles n keith dah...
harga pun plg mahai aku usha dlm rm60+...
kira murah gila la kot kan...
kalau ampa berminat try p usha kt sini
so hat ni dlm senarai2 yg aku usha...

kalau hat ni wat kasut utk hantaran pelik dak?!!



ermmm..hat ni ka?nk wat kasut raya?match ngn baju raya aku yg pink tu(baju bertunang hr tu ja..save bajet aku!)


ka hat ni?


hat ni plak okei dak?!hat ni dri jauh kalau kt ujung queensbay mall pun org leh nmpk wedges aku ni dr jauh~


hat ni plak mcm mna?

nak semua atas ni boleh dak?!!anyone nk blanja utk kasut raya aku?!!

~~ada dak org wat wedges as hadiah hantaran?!~~

You Might Also Like

1 comments

  1. x pelik la kasut tu wat hantaran,,cute sgt! website mana u amek? anyway,,lawa la pic header,,kt mana u snap?

    ReplyDelete